Hytter huren in Stathelle, Telemark, Noorwegen | hytter voor 6 personen

Plaats
Telemark (Stathelle), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Hytter huren in Stathelle, Telemark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter voor 4 en 6 personen te huur op Rognstranda Camping in Stathelle, Telemark aan 1 van de mooiste stranden / baaien van Noorwegen.

Deze Rognstranda Camping Stathelle Telemark Hytter (4 en 6 personen) beschikken over 1 slaapkamer (4-pers.) met 2 stapelbedden, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel, wifi en een open keuken met kookplaat, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Voor buiten beschikt u over een kleine overdekte veranda en over een picnictafel/stoelen.

De Rognstranda Camping Stathelle Telemark Hytter zijn gelegen op Rognstranda Camping in Stathelle direct aan 1 van de mooiste stranden van Noorwegen. Het strand loopt langzaam af in zee en is daarom uitermate geschikt voor kleine kinderen.

Als gast van deze Rognstranda Camping Stathelle Telemark Hytter heeft u de beschikking over een kiosk/snackbar, kleine supermarkt, sport- en speelfaciliteiten en bevindt zich op slechts een kwartiertje rijden een 9-holes golfbaan.

Rognstranda Camping ligt in een prachtige omgeving met prachtige stranden en historische Geo-park rotsen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en u kunt er prima vissen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Rognstranda Camping Hytter in Stathelle in de prachtige zuidelijke regio Telemark in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht