Vakantiehuis Nesodden: Appartement voor 5 personen

Plaats
Oslo (Nesodden), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiehuis huren in Oslo, Akershus, Oslo, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraai appartement voor 5 personen te huur in Nesodden in de regio Akershus - Oslo, Noorwegen

Dit leuke Nesodden Akershus Oslo Noorwegen Appartement is geschikt voor 5 personen en beschikt over 2 slaapkamers, 1 met twee 1-pers. bedden en 1 met een 2-pers. bed en een 1-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel, toilet en vloerverwarming, een gezellig ingerichte woonkamer met houtkachel, gratis WIFI en TV, en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, koffiezetapparaat, fornuis met oven, koelkast, vriezer en eettafel met stoelen.

Daarnaast vindt u in dit Nesodden Akershus Oslo Noorwegen Appartement over een wasmachine, stofzuiger en voor buiten over een tuin met veranda, tuinmeubilair en een barbecue. In dit appartement zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. De accommodatie is rookvrij. Er is een speelplaats vlakbij het appartement.

De omgeving van het appartement

Het Nesodden Akershus Oslo Noorwegen Appartement ligt op slechts 45 minuten rijden van Oslo en vlakbij het Oslofjord. In Nesodden vind je o.a. een supermarkt. De dichtstbijzijnde grote stad (Drobak) ligt op 21km. afstand. Hier vind je diverse winkels, maar een ook overdekt zwemparadijs. In de naaste omgeving van het appartement bevinden zich goede vismogelijkheden. Zo kan er o.a. op zalm, zeeforel en makreel gevist worden. Een visvergunning is niet vereist.

Bezoek aan de prachtige stad Oslo

Het Nesodden Akershus Oslo Noorwegen Appartement is het gehele jaar geopend en mede om die reden is het populaire bestemming voor mensen die graag Oslo - de hoofdstad van Noorwegen - willen bezoeken, maar toch graag op een mooie rustige locatie vakantie willen houden. Een bezoek aan Oslo is dan ook zeer zeker de moeite waard. Als u zich nog niet hebt voorbereid aan een bezoek van Oslo, ga dan eerst even langs het Oslo Visitor Center. Daar zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar. Die zullen je ongetwijfeld leiden langs het Radhuset (gemeentehuis van Oslo), de imponerende Slottet (Koninklijk Paleis), de gezellige Karl Johans Gate, het Operahuset (Opera gebouw) en Akershus Festning.

Wil je meer info over een bezoek aan Oslo, kijk dan even op: Oslo-de-groene-hoofdstad-van-Europa. Wij hopen je te mogen verwelkomen in dit leuke appartement vlakbij Oslo. Graag tot ziens!!

Ga terug naar overzicht