Vakantiewoningen huren in Saltstraumen, Bodo, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Nordland (Saltstraumen, Bodo), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Saltstraumen, Bodo, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op loopafstand van de Saltstraumen bij Bodo gelegen hytter voor 6 personen te huur op PlusCamp Saltstraumen Camping in Bodo in de mooie regio Nordland, Noorwegen.

Deze PlusCamp Saltstraumen Bodo Nordland Noorwegen Hytter beschikken over eigen douche en toilet, vloerverwarming en over een goed uitgeruste keuken met vaatwasser. De hytter is met 2 slaapkamers geschikt voor 4 personen maar op de sofa in de woonkamer kunnen eventueel nog 2 mensen slapen.

De PlusCamp Saltstraumen Bodo Nordland Noorwegen Hytter zijn gelegen op Saltstraumen Camping in Bodo aan de Kystriksveien (RV 17), een van de mooiste kustwegen van Europa. De camping ligt op loopafstand van de Saltstraumen brug. Vanaf deze brug heeft u een prachtig uitzicht op de wereldberoemde maalstroom waar 4 keer per dag 400 miljoen m3 water door een nauwe geul geperst wordt.

Het is tevens een ideale plaats voor vissers. Maar ook als u niet van vissen houdt is de maalstroom het bezoeken waard. Want de vele draaikolken, met soms wel een doorsnee van 15 meter, bieden een fraai schouwspel.

PlusCamp Saltstraumen Camping in Bodo is goed geschikt voor families, er zijn diverse speelmogelijkheden en in de naaste omgeving zijn 2 goede restaurants met een museum en gallery te vinden.

De naaste omgeving leent zich verder uitstekend voor mooie wandelingen of voor wintersport en ook de stad Bodo (op ca. 33 km.) is het bezoeken meer dan waard. Vanuit Bodo kunt u ook een mooie overtocht maken naar de Lofoten en dus zijn de Saltstraumen Bodo Nordland Noorwegen Hytter ook een ideale basis voor een vertrek naar deze prachtige eilandengroep.

Saltstraumen Camping is lid van de PlusCamp groep. PlusCamp campings zijn het gehele jaar geopend en bij de groep staat kwaliteit voorop. U bent van harte uitgenodigd voor een verblijf op PlusCamp Saltstraumen Camping in Bodo. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht