Vakantiehuisjes huren in Grimstad, Aust Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Aust Agder (Grimstad), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiehuisjes huren in Grimstad, Aust Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Werkelijk schitterend direct aan zee gelegen vakantiehuisjes voor 6 personen te huur op Marivold Camping in Grimstad, Aust-Agder, Noorwegen. Camping aan zee in het zuidoosten van Noorwegen.

Deze fraaie Marivold Camping Grimstad Aust Agder Hytter beschikken over 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa, tafel, stoelen, flatscreen tv, gratis WIFI en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelvries-combinatie, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Vaatwasser is op aanvraag. Voor buiten heeft u de beschikking over een (sommige overdekte) veranda met tuinmeubilair.

De Marivold Camping Grimstad Aust Agder Hytter liggen op slechts 9km. van het gezellige havenplaatsje Grimstad waar u winkels, caf├ęs, restaurants, en andere voorzieningen aantreft. Ook heel leuk: via de boot is Grimstad in slechts 5 minuten bereikbaar. Op Marivold Camping heeft u de beschikking over een prachtig nieuw restaurant met een gezellig terras, gratis WIFI, veel speel- en sportfaciliteiten, er zijn fietsen te huur en de camping ligt direct aan zee, dus prima vismogelijkheden. De camping heeft ook een klein strandje.

De Marivold Camping Grimstad Aust Agder Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De accommodaties van Marivold Camping zijn gesitueerd op verschillende hoogtes en bieden daarom een prachtig uitzicht over de baai, de camping en de omgeving. Rond en op Marivold Camping vindt men lage en hogere rotspartijen, een bos met wandelpaden en mooie uitzichtpunten en strandjes waar kinderen kunnen genieten in en bij het water. Marivold Camping biedt mogelijkheden om te zwemmen, wandelen, fietsen of te vissen. Een prima plek voor de hele familie !

Wij heten u van harte welkom in deze fraaie vakantiehuisjes gelegen op Marivold Camping op slechts 5 minuten varen van het gezellige havenplaatsje Grimstad in de regio Aust-Agder in het zuidoosten van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht