Vakantiewoningen huren in Kristiansand, Vest-Agder, Noorwegen | hytter en appartementen voor 4 - 10 personen

Plaats
Vest Agder (Kristiansand), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Kristiansand, Vest-Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een werkelijk schitterende locatie net buiten Kristiansand en direct aan zee gelegen hytter en appartementen voor 4 - 10 personen te huur op Kristiansand Feriesenter. Park direct aan zee met leuke baaien en strandjes. Vlakbij centrum Kristiansand en ferry Hirtshals - Kristiansand.

Deze direct aan zee gelegen Kristiansand Feriesenter Hytter en Appartementen Noorwegen (type Svaberget Appartement 4-personen) beschikken over 2 slaapkamers met 1-pers. bedden, een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet, een gezellige woonkamer met sofa, tafel, TV, gratis WIFI en een luxe keuken met grote koelkast met vriesvak, kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en een eettafel met stoelen.

Voor buiten heeft u de beschikking over een balkon/terras met een prachtig uitzicht op zee. Kristiansand Feriesenter beschikt over een groot aantal accommodaties. Er zijn diverse appartementen te huur (voor 4 - 10 personen), kleine hytter voor 4 personen, maar ook grote accommodaties tot 10 personen. Kijk even op de site van de Kristiansand Feriesenter voor meer informatie, foto's en actuele prijzen.

Als gast van deze Kristiansand Feriesenter Hytter en Appartementen Noorwegen heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Kristiansand Feriesenter over een supermarkt - met elke ochtend vers gebakken broodjes -, een gezellig terras, diverse baaien met zandstrandjes, minigolf en diverse andere sport- en spelvoorzieningen zoals een beachvolleybalveld. Door de ligging direct aan zee zijn er ook prima watersport- en vismogelijkheden. En tot slot is Kristiansand Feriesenter een Green Key camping, wat betekent dat ze de uiterste zorg aan de omgeving, de gebruikte materialen en het milieu besteden.

De Kristiansand Feriesenter Hytter en Appartementen Noorwegen zijn een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de stad Kristiansand, maar een bezoek aan Kristiansand Dyreparken (grootste dierentuin van Noorwegen) is ook zeker aan te bevelen. Kristiansand Feriesenter is een ideale plek voor als u bijvoorbeeld met de veerboot van Hirthals - Kristiansand bent gekomen en op doorreis bent, maar ook als centraal punt om de prachtige omgeving te verkennen. De prachtige Sorlandet (ook wel Noorse Riviera genoemd) met haar gezellige stadjes en mooie kusten en het binnenland met prima wandelmogelijkheden maken Kristiansand Feriesenter Hytter en Appartementen Noorwegen tot een prima overnachtingslocatie.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor een verblijf op Kristiansand Feriesenter in het zuiden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht