Vakantiewoningen huren in Finnkroken, Tromso, Troms, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Troms (Stakkvik, Tromso), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Finnkroken, Tromso, Troms, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend gelegen hytter voor 5 personen te huur op Finnkroken Feriehytter park in Reinoya vlakbij Tromso in de prachtige regio Troms, Noorwegen.
Vlakbij Tromso maar toch midden in de natuur !

De Finnkroken Tromso Feriehytter Reinoya Troms Noorwegen beschikt over meerdere typen hytter. Hytter 3 beschikt over 48m2. woonoppervlakte voor maximaal 5 personen. Deze hytter beschikt over 2 slaapkamers welke op de 1e etage gelegen zijn en beide met een 2-pers. bed, een badkamer met douche en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel en tv (naast Noorse ook meerdere free-air Europese zenders) en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, oven, koelkast/vriezer en een eettafel met stoelen.

Buiten beschikt u over een overdekt terras met tuinstoelen en tafel. Vanaf het terras heeft u een geweldig uitzicht ! Gasten van Finnkroken Tromso Feriehytter kunnen tevens (tegen betaling) gebruik maken van een sauna/jacuzzi en er zijn meerdere boten te huur. Er zijn tevens meerdere type hytter te huur. Daarnaast zijn er sinds kort ook kampeerplaatsen beschikbaar. Kijk even op de site voor de verschillende mogelijkheden.

De Finnkroken Tromso Feriehytter Reinoya Troms Noorwegen zijn gelegen op het zuidelijke punt van het pittoreske eiland Reinoya.
Een typische plaats waar het mooie Noord-Noorse platteland samen komt met de wilde en majestueuze natuur en toch dicht bij de stad Tromso. De omringende eilanden bieden diverse mogelijkheden om activiteiten te ondernemen in de prachtige natuur. Zo vindt u in de naaste omgeving een voormalig walvis-station en een charmante kerk, die nog steeds in gebruik is. De lokale hal herbergt een weef studio, Galleri Berger en een interessant museum. Een bezoek aan Finnkroken zal uw vakantie verrijken. Een plek om nooit meer te vergeten.

De familie Pettersen heet u van harte welkom en is u graag behulpzaam bij het plannen van uw reis naar de prachtige stad Tromso in het noorden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht