Vakantiewoningen huren in Hovag, Kristiansand, Agder, Noorwegen | hytter en appartementen voor 4 - 10 personen

Plaats
Aust Agder (Hovag, Kristiansand), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Hovag, Kristiansand, Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een heerlijke rustige locatie direct aan zee vlakbij Kristiansand gelegen hytter en appartementen voor 4 - 10 personen te huur. Strandje en zwembad op de camping.

Deze fraaie Skottevik Feriesenter Hovag Kristiansand Hytter zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers (1 met een stapelbed en twee 1-pers. bedden en 1 met een twee 1-pers. bedden), een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruim woongedeelte met picknicktafel, stoel, tafel, tv en sofa en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat, koelkast en vaatwasser.

Deze 6-pers. hytter zijn enigszins verschillend qua kamerindeling en buitenruimte. Naast deze populaire 6-pers. vakantiehuisjes beschikt Skottevik Feriesenter over een groot aantal 4 - 5 pers. hytter en over mooie appartementen voor 4 - 10 personen. Deze appartementen zijn gesitueerd in een prachtige authentieke Noorse panden.

Als gast van deze Skottevik Feriesenter Hovag Kristiansand Hytter kunt u gebruik maken van het zwembad (met peuterbadje), een restaurant met een gezellig terras aan het water, een campingwinkel, een snackbar, een café, een beachvolleybalveld, midgetgolfbaan, voetbalveld, duikcentrum, speeltuinen en een trampoline.

De Skottevik Feriesenter Hovag Kristiansand Hytter en appartementen zijn gesitueerd op Skottevik Feriesenter, gelegen op een prachtige locatie direct aan zee. Op de camping vind je leuke baaien en diverse kleine strandjes. Op de camping zijn kajaks en boten te huur. Ideaal als je bijvoorbeeld wilt gaan vissen langs de prachtige kust van Zuid Noorwegen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke hytter en appartementen op Skottevik Feriesenter in Hovag vlakbij Kristiansand in Zuid Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht