Vakantiewoningen huren in Stryn, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Stryn), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Stryn, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website.
Informatie en reserveer

Prachtig karakteristiek vakantiehuis voor 5 - 6 personen te huur vlakbij Stryn met een geweldig uitzicht over het Nordfjord, regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Robjørgane Stryn Nordfjord Noorwegen Gardshus bestaat uit een aantal prachtige vakantiehuisjes. Het type Jakobstova beschikt over 2 slaapkamers boven, een grote kamer met een 2-pers. bed en een kamer met een 2-pers. bed en een 1-pers. bed. Ook een bed voor kleine kinderen. Daarnaast is er nog een 1-pers. bed in de woonkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer (24 m2), een keuken (9 m2) en een badkamer met douche en toilet. In de woonkamer treft u een open haard aan, alsmede tafels en een sofa, schotel en digitale TV. De keuken is volledig uitgerust met fornuis, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat en eettafel met stoelen.

Robjørgane Stryn Nordfjord Noorwegen Gardshus ligt 10 kilometer ten westen van het centrum van Stryn. De boerderij is prachtig gelegen op 400 meter hoogte op een berghelling, met een geweldig uitzicht over het Nordfjord. Hier, op Robjørgane en in de nabije omgeving, hebben we veel goede mogelijkheden om de Noorse cultuur en natuur te ervaren. Stryn en Nordfjord behoren tot de meest populaire toeristische attracties in Noorwegen.

De boerderij bestaat uit voornamelijk houten huizen uit de 18e en 19e eeuw. Van de unieke kindvriendelijke huisvesting krijgt u een spectaculair panoramisch uitzicht op bergen en gletsjers rond de Nordfjord. Het culturele landschap biedt veel verschillende planten, waaronder zeldzame orchideeën. De boerderij wordt ecologisch beheerd met schapen en een paar kippen. Wij onderhouden ook een van de oude traditionele manieren van het drogen van hooi.

Vanaf de boerderij kun je direct een start maken voor bergwandelingen. Op slechts een uur lopen treft u ook bergmeren aan waar u gratis kunt vissen. Kirsti en Idar Holen verwelkomen u vraag voor een rustig en ontspannend verblijf op Robjorgane Gardshus in Stryn in de mooie regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht