Bungalows huren in Honningsvag, Noordkaap, Finnmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 - 6 personen

Plaats
Finnmark (Honningsvag), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Bungalows huren in Honningsvag, Noordkaap, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 24km. van de Noordkaap en in een prachtige omgeving gelegen bungalows voor 4 - 6 personen te huur op Nordkapp Camping in Honningsvag, Noordkaap, Finnmark, Noorwegen. Camping Noordkaap.

Deze prachtig gelegen Nordkapp Camping Honningsvag Noordkaap Finnmark Bungalows beschikken over 2 - 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel, wifi, verwarming en een keuken met kookplaat, koelkast en waterkoker.

Voor buiten beschikt u over een overdekt terras met tuinmeubilair. Nordkapp Camping beschikt over een groot aantal bungalows, hytter en kamers. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Nordkapp Camping Honningsvag Noordkaap Finnmark Bungalows heeft u de beschikking over een aantal speeltoestellen, een barbecue/grillplaats, sauna, WIFI en er zijn goede vis-, wandel- en fietsmogelijkheden.

De Nordkapp Camping Honningsvag Noordkaap Finnmark Bungalows zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Nordkapp Camping ligt iets ten noorden van Honningsvag aan de Noordkaaproute op het eiland Mageroya. Het eiland is sinds een aantal jaren via een onderzeetunnel prima te bereiken. In de naaste omgeving kunt u zeevissen tijdens avontuurlijke boottochten of u kunt deelnemen aan een vogelsafari.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie bungalows op Nordkapp Camping aan de Noordkaaproute bij Honningsvag op slechts 24 km. van de Noordkaap in de regio Finnmark in Noord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht