Vakantiewoningen huren in Ramberg, Lofoten, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Nordland Noord Lofoten Vesteralen (Ramberg Lofoten), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Ramberg, Lofoten, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Werkelijk schitterend aan een zandstrand en met een fenomenaal uitzicht gelegen hytter voor 4 personen te huur in Ramberg aan de westkant van de Lofoten, Noorwegen. Camping met restaurant en zandstrand.

Deze mooie Ramberg Lofoten Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers met 4 bedden, eigen douche en toilet, een woonkamer met tv en een goed uitgeruste keuken. In de prijs (zie website) is het bedlinnen en handdoeken inbegrepen. Speciale kortingen in het laagseizoen. Naast de hytter worden er op Ramberg Gjestegard ook appartementen verhuurd. Voor meer informatie, actuele prijzen en reservering, check de website van Ramberg Gjestegard.

De Ramberg Lofoten Noorwegen Hytter zijn gesitueerd op Ramberg Gjestegard, direct aan het strand in het dorpje Ramberg aan de westkust van de Lofoten. Het strand strekt zich - direct voor de camping - bijna een kilometer uit en u heeft er een werkelijk fenomenaal uitzicht. Misschien is wel geen betere plaats om de middernachtzon te bekijken. En in de winter kunt u hier uitstekend genieten van het prachtige Noorderlicht. (op tijd reserveren is zeer aan te bevelen !)

Als gast van de Ramberg Lofoten Noorwegen Hytter kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van de camping zoals bijvoorbeeld een wasmachine of droger. Maar de camping beschikt ook over een uitstekend (en zeer gezellig) restaurant met - uiteraard - specialiteiten van de Lofoten en Noord Noorwegen.

Verder kunt u op de camping fietsen en boten huren. In het dorpje Ramberg, wat op loopafstand ligt, vindt u een supermarkt, een postkantoor, een bank en diverse galerijen. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en er zijn diverse - zeer fraaie - wandelroutes. Er kan tevens voor een gids gezorgd worden.

Wij heten u van harte welkom in deze prachtig gelegen hytter op Camping Ramberg Gjestegard in Ramberg op de prachtige eilandengroep Lofoten in de regio Nordland in Noord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht