Vakantiewoningen huren in Terherne, Friesland, Nederland | Waterwoning voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terherne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Terherne, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Direct aan het Sneekermeer gelegen waterwoningen te huur voor 2-8 personen op het Landal Waterpark Sneekermeer. Elke waterwoning heeft een eigen aanlegsteiger met terras. Een vakantiepark voor de echte waterliefhebbers!

Deze prachtige vrijstaande Landal Waterpark Sneekermeer Friesland Waterwoning 8C 8-personen is alleen toegankelijk via een trap en heeft als indeling; woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, Radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met vaatwasmachine, combi-magnetron, en koffiezetapparaat. Apart toilet.

Op de bovenverdieping vier slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Een van de slaapkamers beschikt over een wastafel en inloopdouche. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Buiten op het terras zijn tuinmeubelen aanwezig. Enkele waterwoningen hebben een wasmachine en/of droger. De Landal Waterpark Sneekermeer Friesland Waterwoning 8C 8-personen is geheel rookvrij en beschikt over gratis wifi!

De Landal Waterpark Sneekermeer Friesland Waterwoning 8C 8-personen is een ideaal uitgangspunt om te genieten op het water van het Sneekermeer. In de directe omgeving zijn diverse bootverhuurbedrijven voor het huren van een zeilboot of sloep. Een bezoek aan het historische centrum van Sneek is beslist de moeite waard!
Uw kinderen zullen genieten van een dagje Kameleondorp in Terherne, of het overdekte speelparadijs Speelbos in Joure.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie grote villa aan het water op het Landal Waterpark Sneekermeer in de provincie Friesland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht