Vakantiewoningen huren in Terherne, Friesland, Nederland | Waterwoning voor 10 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terherne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Terherne, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Direct aan de Terhernster Poelen gelegen prachtige waterwoningen voor 4-10 personen te huur op het Landal Waterpark Terherne. Vakantiepark voor waterliefhebbers, direct aan het water met eigen aanlegmogelijkheid voor zeilboot of sloep!

Op de begane grond van deze vrijstaande luxe Landal Waterpark Terherne Friesland Waterwoning 8-10C 10-personen vindt u de woonkamer met eet- en zithoek, flatscreen TV, Radio-/CD-speler en DVD-speler. Open keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koffiezetapparaat en Nespresso koffiemachine. Berging met wasmachine en wasdroger. Apart toilet. Twee persoonsslaapkamer met wastafel en inloopdouche.

Op de eerste etage zijn twee slaapkamers met een 2-persoonsbed, twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met bedstee. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Apart toilet. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair en parasol. U heeft een eigen aanlegsteiger met terras. De accommodatie heeft gratis Wifi. Op het park kunt u bij de receptie diverse zaken huren zoals een sloep en/of zeilboten, kinderbed en kinderstoel of een leuke DVD.

De Landal Waterpark Terherne Friesland Waterwoning 8-10C 10-personen heeft een unieke ligging direct aan de Terhernster Poelen. In de omgeving is een ruime keuze aan diverse restaurants. Het park is omgeven door uitgestrekte natuurgebieden, plassen en meren. Het recreatiestrand is op 1 km afstand. Vlakbij het park in de haven is een trailerhelling. In het schitterende natuurgebied zullen waterliefhebbers, wandelaars en fietsers volledig aan hun trekken komen. Het is een Waterpark bij uitstek!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in de Landal Waterpark Terherne Friesland Waterwoning 8-10C 10-personen om elke dag te genieten van de diverse watersportactiviteiten in Friesland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht