Vakantiewoningen huren in Posterholt, Limburg, Nederland | Comfort Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Posterholt), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Posterholt, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In de bosrijke omgeving van Midden-Limburg vakantiewoningen voor 4 - 10 personen te huur op Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt. Kleinschalig vakantiepark met overdekt zwembad en apart peuterbad.

In de omgeving van de Landal Landgoed Aerwinkel Posterholt Limburg Comfort Bungalow 6C2 6-personen is voldoende te beleven. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige natuurgebieden vlakbij het park. Bezoek het witte stadje Thorn, of de kasteeltuinen in Arcen, beslist de moeite waard! De receptie kan u hier uitgebreid over informeren.

Als gast van de Landal Landgoed Aerwinkel Posterholt Limburg Comfort Bungalow 6C2 6-personen kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad met apart peuterbad. Op het park zullen uw kinderen zich prima vermaken bij de speelhoek, de airtrampoline en bij de tafeltennistafels. Er is een leuk Fun en Entertainment-programma in de zomervakantie. Er is op het naastgelegen vakantiepark ook een openluchtzwembad waar u gebruik van kunt maken. Heeft u een avondje geen zin aan koken? Geen probleem, bij de Brasserie Timber’s op het park kunt u een afhaalmenu bestellen, of daar heerlijk lunchen of dineren. Voor uw ontbijt kunt u hier de verse broodjes bestellen.

Deze vrijstaande prachtige Landal Landgoed Aerwinkel Posterholt Limburg Comfort Bungalow 6C2 6-personen heeft de volgende indeling; woonkamer met zit-en eethoek, flatscreen TV, radio, DVD-en CD-speler. In de open keuken treft u aan een afwasmachine, combimagnetron, Senseo en koffiezetapparaat. Slaapkamer met twee 1 persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met ligbad of douchecabine en wastafel. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoonboxsprings.  Eén slaapkamer is voorzien van een extra flatscreen tv. Tweede badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op het terras is tuinmeubilair een parasol. In deze bungalow is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig en het gebruik van WiFi is helemaal gratis en de bungalow is rookvrij.

U bent van harte welkom op dit kleinschalige maar ruim opgezette familiepark in Posterholt in de provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht