Vakantiewoningen huren in Posterholt, Limburg, Nederland | Comfort Bungalow voor 10 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Posterholt), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Posterholt, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In de bosrijke omgeving van Midden-Limburg vakantiewoningen voor 4 - 10 personen te huur op Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt. Kleinschalig vakantiepark met overdekt zwembad en apart peuterbad.

Deze vrijstaande ruime Landal Landgoed Aerwinkel Posterholt Limburg Luxe Bungalow 10F 10-personen is volledig ingericht met open haard, flatscreen TV, radio, DVD-en CD-speler. In de open keuken treft u aan een afwasmachine, bakoven, combimagnetron, Senseo en koffiezetapparaat. In de berging is een extra koelkast. Er zijn vijf slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. De 1ste badkamer heeft een bubbelbad en dubbele wastafel. De 2de badkamer een douchecabine en dubbele wastafel, en de 3de badkamer een douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Eén slaapkamer is voorzien van een extra flatscreen TV. In de berging is een wasmachine en droogautomaat. De twee terrassen zijn voorzien van tuinmeubilair met tuinkussens en een parasol. In deze bungalow is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig en het gebruik van WiFi is helemaal gratis, de bungalow is rookvrij.

In de omgeving van de Landal Landgoed Aerwinkel Posterholt Limburg Luxe Bungalow 10F 10-personen is voldoende te beleven. U kunt er heerlijk wandelen of fietsen in de prachtige natuurgebieden vlakbij het park. Bezoek het witte stadje Thorn, of de kasteeltuinen in Arcen, beslist de moeite waard! De receptie kan u hier uitgebreid over informeren.

Als gast van de Landal Landgoed Aerwinkel Posterholt Limburg Luxe Bungalow 10F 10-personen kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad met apart peuterbad. Op het park zullen uw kinderen zich prima vermaken bij de speelhoek, de airtrampoline en bij de tafeltennistafels. Er is een leuk Fun en Entertainment-programma in de zomervakantie. Er is op het naastgelegen vakantiepark ook een openluchtzwembad waar u gebruik van kunt maken. Heeft u een avondje geen zin aan koken? Geen probleem, bij de Brasserie Timber’s op het park kunt u een afhaalmenu bestellen, of daar heerlijk lunchen of dineren. Voor uw ontbijt kunt u hier de verse broodjes bestellen.

U bent van harte welkom op dit kleinschalige maar ruim opgezette familiepark in Posterholt in de provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht