Vakantiewoningen huren in Parijs Courbevoie, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk | appartement voor 6 personen

Plaats
Ile-de-France Hauts-de-Seine/Yvelines (Parijs Courbevoie), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Parijs Courbevoie, IIe-de-France Hauts-de-Seine, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 6 personen in Parijs Courbevoie, in de regio Ile-de-France Hauts-de-Seine. Het appartement is gelegen nabij de wijk Quartier de la Défense in Parijs.

Vakantiehuis Parijs Courbevoie Ile de France Hauts de Seine Frankrijk (genaamd "Adagio Paris La Défense Kléber") beschikt over 3 kamers (54m2): woon-/eetkamer met 1 uitschuifbaar 2-pers. bed, TV (internationale TV-zenders). 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en 1 slaapkamer met 2 bedden. Kookhoek, voorzien van een afwasmachine, keramische kookplaat, magnetron en een elektrische koffiemachine. Badkamer, douche, apart toilet. Het vakantiehuis beschikt over verwarming, telefoon, een kluis en internet (WIFI).

Vakantiehuis Parijs Courbevoie Ile de France Hauts de Seine Frankrijk is gelegen ten zuiden van de wijk Quartier de Courbevoie, niet ver van de wijk Quartier de la Défense. Het vakantiehuis (voorzien van een luchtkoeler en toegang tot een balkon, terras of privétuin) is een onderdeel van een Aparthotel van 14 verdiepingen. Het complex beschikt over een ontbijtruimte, telefooncel, lift, wasmachine en droger.

Een levensmiddelenwinkel en restaurant vindt u op 500 meter en het metrostation "La Défense Grande Arche" op 800 meter afstand. Attracties in de buurt: Grande Arche de la Défense. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

De regio Ile-de-France is qua natuurschoon uitzonderlijk goed bedeeld. De aller-lieflijkste valleitjes, landelijke contreien met hun geheel eigen karakter, bossen en weidse vlakten waren van oudsher wijkplaatsen voor Parijzenaars die het jachtige leven van de hoofdstad beu waren. En er valt dan ook een fabelachtige hoeveelheid kunstschatten en ander cultuur bezit van historisch belang te ontdekken. De regio Ile-de-France omsluit de hoofdstad Parijs. De regio Hauts-de-Seine ligt ten westen van Parijs en is een ideale combinatie van bossen en tuinen die geschiedenis en natuur combineren.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis / appartement in Parijs Courbevoie, in de regio Ile-de-France Hauts-de-Seine in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht