OHRA direct resultaat

Bij OHRA houden ze van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden ze het overzichtelijk en weet de klant direct waar ze aan toe is. Heeft u een vraag of heeft u OHRA snel nodig? Via het internet is het zo geregeld. 

Direct resultaat dus.

Doorlopende Reisverzekering
Met de OHRA Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Tijdens al uw vakanties en weekendjes weg. In Nederland en in het buitenland. U betaalt daarvoor een vast bedrag per maand.

Kortlopende Reisverzekering
Kortlopend en compleet. De perfecte reisverzekering voor een onbezorgde vakantie. De kortlopende reisverzekering sluit u voor één vakantie af. Die vakantie mag maximaal 180 aaneengesloten dagen duren. U betaalt premie per persoon en per vakantiedag
Doorlopende Annuleringsverzekering
De Doorlopende Annuleringsverzekering voor wie vaker dan één keer per jaar naar het buitenland gaat. Bereken direct uw premie!
Kortlopende Annuleringsverzekering
Kortlopend en compleet. Een kortlopende annuleringsverzekering sluit u per vakantie af. U kunt deze verzekering uiterlijk twee weken na het boeken van uw reis afsluiten. Met de kortlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd voor de kosten als u uw reis moet annuleren.

Groepsreis- of Schoolreisverzekering
Als u met familie, vrienden, vereniging of bedrijf een groepsreis maakt, een groepsaccommodatie hebt geboekt of op een andere manier met een groep op reis of op vakantie gaat.

Goed verzekerd op reis 
Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met OHRA Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Reisverzekering
Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan zijn verzekerd. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en valt standaard onder de dekking. De kosten die voortvloeien uit deze hulpverlening, zoals repatriëringskosten ten gevolge van  ziekte of ongeval van uzelf of in verband met naaste familieleden in Nederland zijn verzekerd.

Annuleringsverzekering
Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Als u de reis moet annuleren worden daarvoor kosten in rekening gebracht. Deze kunnen oplopen tot 100% van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.

Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of moet u eerder naar huis terugkeren, dan biedt de annuleringsverzekering ook uitkomst. De niet-gebruikte reisdagen worden vergoed.

Juist bij ‘last-minute’ reizen is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!

Doorlopende verzekeringen
Speciaal voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uittrekt heeft de OHRA de Doorlopende Reis- en de Doorlopende Annuleringsverzekering ontwikkeld. Wel zo makkelijk en ook nog eens voordelig. Uw vakantieplezier is het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat!

Snelle schadeafhandeling
Mol Travel heeft gekozen voor samenwerking met OHRA omdat deze maatschappij goede producten biedt tegen een scherpe prijs en omdat u kunt rekenen op een snelle en soepele schadeafhandeling.