Vakantiewoningen huren in Nes, Ameland, Waddeneilanden | Comfort Appartement voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Nes), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Ameland State, Nes, Ameland, Waddeneilanden, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op fietsafstand van het gezellige dorpje Nes op het Waddeneiland Ameland appartementen voor 2 - 4 personen te huur. Appartementencomplex vlakbij het strand, een ideaal uitgangspunt om het prachtige eiland te verkennen.

Als gast van het Landal Ameland State Nes Ameland Waddeneilanden Comfort Appartement 2-4B1 4-personen ontdekt u de vele mogelijkheden op het eiland zoals het Cultuur-Historisch Museum Sorgdrager, een demonstratie van de paardenreddingsboot bijwonen, of wie weet kunt u nog zeehondjes spotten! Een bezoek aan de prachtige vuurtoren op het eiland mag natuurlijk niet ontbreken! Het Waddeneiland Ameland is een perfecte locatie voor en heerlijke strandvakantie, u kunt op het park fietsen huren om het eiland te verkennen.

Het Landal Ameland State Nes Ameland Waddeneilanden Comfort Appartement 2-4B1 4-personen is bereikbaar met de lift en is voorzien van alle gemakken zoals een afwasmachine, een combimagnetron een koffiezetapparaat en een Senseo. Dit type beschikt over een 2-pers. slaapkamer (bed is opgemaakt bij aankomst) en een 2-pers. slaapbank. De eerste badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Op het terras of balkon heeft u de beschikking over terrasmeubilair. Dit appartement is rookvrij en het gebruik van Wifi is gratis. In de woonkamer beschikt u over een TV, radio, DVD- en CD speler.

Deze prachtig gelegen Landal Ameland State Nes Ameland Waddeneilanden Comfort Appartement 2-4B1 4-personen liggen vlakbij het strand en het dorpje Nes. U kunt hier nog genieten van de rust en ruimte op het eiland. Dit appartementencomplex heeft een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor al uw maaltijden. Blijft u liever op uw kamer, dan kunt u gebruik maken van de roomservice, of de versgebakken broodje s' ochtends laten bezorgen bij uw appartement. In de binnentuin van het complex is een speciale kinderhoek en een spelotheek met gezelschapsspellen, een poolbiljart en tafelvoetbalspel.

Kortom, voor u als gast in het Landal Ameland State Nes Ameland Waddeneilanden Comfort Appartement 2-4B1 4-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en samen te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht