Vakantiehuis Terherne: Bungalow type Havenwoning 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terherne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Terherne Friesland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtig gelegen vakantiewoningen voor 4 personen op Summio Havenresort Terherne in Terherne, Friesland, Nederland.

Tussen het Sneekermeer en de Terhernster Poelen prachtige havenwoningen te huur voor 2 tot 4-personen op Summio Havenresort Terherne. Unieke vakantiewoningen direct in de haven van het bekende Kameleondorp.

Deze geschakelde Summio Havenresort Terherne Bungalow type Havenwoning 4-personen heeft een zit- en eethoek met flatscreen TV op de verdieping. In de open keuken een fornuis, koelkast, magnetron koffiezetapparaat en waterkoker. Balkon met prachtig uitzicht op de haven. Op de begane grond zijn twee 2-persoons slaapkamers, apart toilet, badkamer met vloerverwarming, wastafel en inloopdouche. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis. Er is één havenwoning met alle vertrekken op de verdieping, u kunt via een trap naar de entree.

Summio Havenresort Terherne vlakbij Sneek

U zult hier in Friesland genieten van een top vakantie. In het gezellige kameleondorp in Terherne direct aan het water is van alles te beleven. Voor de watersport zijn er verschillende faciliteiten zoals kano- en bootverhuur. Het resort ligt aan de jachthaven, er is een wasserette, voetbaltafel, voetbalveld, speeltoestellen en een speeltuin. Om de prachtige omgeving te verkennen kunt u ook fietsen huren op het resort. In de directe omgeving zijn voldoende terrassen en restaurants. Natuurlijk brengt u een bezoekje aan de Kameleonboerderij van Hielke en Sietse Klinkhamer, de bekendste tweeling van Nederland.

Uitstapjes in de omgeving van Terherne in Friesland

In de omgeving van het resort het park kunt u als gast van deze Summio Havenresort Terherne Bungalow type Havenwoning 4-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Voor de kinderen zal een dagje Swimfun in Joure, een subtropisch zwemparadijs met 50 meter lange glijbaan, wildwaterbaan, sauna en Turkse stoombaden, een fantastisch uitje zijn. Natuurlijk gaat u ook de prachtige kunstwerken van Jopie Huisman in Workum bezichtigen en als u toch in Friesland bent mag het planetarium in Franeker, met de UNESCO status natuurlijk niet ontbreken. Shoppen kan in het altijd gezellige stadje Sneek, met in de zomervakantie meerdere zeilwedstrijden tijdens de Sneekweek. Vraagt u op het park even naar meer informatie over alle bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze Summio Havenresort Terherne Bungalow type Havenwoning 4-personen genieten van een super vakantie in het Friese polderlandschap. Wij heten u van harte welkom in Terherne! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht