Vakantiehuis Terherne: Appartement type Havenzicht 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terherne), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Terherne Friesland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Appartement voor 4 personen op Summio Havenresort Terherne, Friesland, Nederland.

Tussen het Sneekermeer en de Terhernster Poelen prachtige havenwoningen te huur voor 2 tot 4-personen op Summio Havenresort Terherne. Unieke vakantie woningen direct in de haven van het bekende Kameleondorp.

Dit gezellig ingerichte Summio Havenresort Terherne Appartement type Havenzicht 4-personen bevindt zich op de begane grond met uitzicht op de haven. In de woonkamer met smart tv een schuifdeur naar de veranda direct aan de haven. De open keuken beschikt over een vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Twee 2-persoons slaapkamer waarvan één met extra lang (210) tweepersoonsbed. Badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet.

Summio Havenresort Terherne in Friesland

Er is van alles te beleven in dit gezellige kameleondorp Terherne, en als gast van Summio Havenresort Terherne appartement type Havenzicht 4-personen bezoekt u de Kameleon boerderij. Neem een kijkje in de wereld van Hielke en Sietse Klinkhamer, de bekende tweeling van de Kameleon. Op het resort is een wasserette, voetbalveld, speeltuin, speeltoestellen en een voetbaltafel. In de omgeving diverse restaurants en terrassen.
Er zijn ( elektrische ) fietsen te huur, hiermee kunt u de prachtige omgeving verkennen van het Sneekermeer en de Terhernster Poelen. Ook watersport activiteiten zullen niet ontbreken, huur een bootje verken de meren, of gooi een hengel uit. Ook een frisse duik nemen in één van de meren is ook een optie.

Wat is er te doen in de omgeving van Terherne

In de buurt van Summio Havenresort Terherne Appartement type Havenzicht 4-personen zijn voldoende fiets- en wandelroutes of verken de omgeving met een boot bijvoorbeeld naar het Sneekermeer waar in het hoogseizoen in de Sneekweek meerdere zeilwedstrijden zijn. De kids zullen een leuke dag beleven in Swimfun in Joure. Een subtropisch zwemparadijs met lange glijbaan, wildwaterbaan, sauna en diverse Turkse stoombaden. Bezoek het Jopie Huisman museum in Workum en natuurlijk mag een bezoek aan het Planetarium van Eise Eisinga in Franeker niet ontbreken. Dit museum is net op de UNESCO werelderfgoedlijst gezet.

U zult geweldige herinneringen overhouden aan een prachtige vakantie bij de Friese meren, wij heten u van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht