Vakantiehuis Schoonloo: Chalet type A Comfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Schoonloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Schoonloo, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 4 personen te huur op Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo, Drenthe, Nederland.

Op een prachtige locatie vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo, Drenthe, Nederland. Familiepark met buitenzwembad, strand en recreatievijver.

Dit gezellige Recreatiepark De Tien Heugten Schoonloo Chalet type A Comfort 4-personen beschikt over een modern ingerichte woonkamer met flatscreen TV, open keuken met koelkast, combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Terras met tuinmeubilair en parasol. Dit type chalet ligt op het naastgelegen park De Huynen.

Op Recreatiepark De Tien Heugten

Als gast van dit Recreatiepark De Tien Heugten Schoonloo Chalet type A Comfort 4-personen heeft u de beschikking over een openlucht zwembad met glijbaan en apart peuterbad. Er is een recreatievijver met strand en ligweide. Verder is er op het park een midgetgolfbaan, meerdere speeltuintjes met speeltoestellen, een kindertreintje en een sport- en speelveld. Op het park is fiets- en skelterverhuur aanwezig. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke knutselochtenden en spel- en spelactiviteiten. Bij het eetcafé met poolbiljart is het prima vertoeven op het buitenterras. De verse broodjes voor het ontbijt haalt u bij de parkshop.

De omgeving van Schoonloo

Dit recreatiepark ligt vlakbij de bossen in het prachtige Drentse landschap. De omgeving is een paradijs voor fietsers. Fietsen zijn ook bij de parkreceptie te huur. Bezoek het Drents museum in Assen met apart kindermuseum of ga naar de hunebedden. De kinderen doet u een plezier met een dagje Attractiepark Slagharen, maar ook Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een belevenis. Een wandeling over het Boomkroonpad in Drouwen is een spannend avontuur. Kortom er zijn mogelijkheden voldoende in de prachtige provincie Drenthe!
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Met een verblijf in dit gezellige Recreatiepark De Tien Heugten Schoonloo Chalet type A Comfort 4-personen kunt u  genieten van een heerlijke vakantie in Schoonloo, Drenthe. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht