Vakantiehuis Schoonloo: Bungalow type D Comfort 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Schoonloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Schoonloo, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 6 personen te huur op Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo, Drenthe, Nederland.

Op een prachtige locatie vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo, Drenthe, Nederland. Familiepark met buitenzwembad, strand en recreatievijver.

Deze vrijstaande Recreatiepark De Tien Heugten Schoonloo Bungalow type D Comfort 6-personen heeft een ruime woonkamer met flatscreen TV. Open keuken met koelkast, afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Drie slaapkamers. Twee badkamers met wastafel en douche, en één met extra toilet. Tuin met terras, tuinmeubilair en parasol.

Het Recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo

Op dit familiepark is van alles te beleven voor jong en oud. U kunt gebruik maken van het openlucht zwembad met apart peuterbad. Bij mooi weer is het genieten aan recreatievijver met strand en ligweide. Verder zijn er over het park verdeeld meerdere speeltoestellen, een sport- en speelveld en midgetgolfbaan. De verse broodjes voor het ontbijt kunt u halen bij de parkshop. Bij de Kidsclub Holly en in het kindertreintje zullen de kinderen zich prima vermaken, het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties leuke spel- en spelactiviteiten. Bij het eetcafé (met poolbiljart) is het heerlijk genieten van een lekker drankje op het buitenterras.

De omgeving van het recreatiepark in Drenthe

Als gast van deze Recreatiepark De Tien Heugten Schoonloo Bungalow type D Comfort 6-personen kunt u genieten middenin de prachtige Drentse natuur, het is een ideaal uitgangspunt om de omgeving te verkennen. Drenthe is een echte fietsprovincie, er zijn mooie routes door de bossen naar bijvoorbeeld de hunebedden. Bezoek is Assen het Drents Museum met kindermuseum en dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een belevenis!
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar! Er zijn ook fietsen te huur.

Het wordt genieten geblazen met een verblijf in deze Recreatiepark De Tien Heugten Schoonloo Bungalow type D Comfort 6-personen in Schoonloo in de prachtige provincie Drenthe. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht