Vakantiehuis Noorbeek: Villa type Mets Hoes 8L 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Noorbeek), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal De Waufsberg Noorbeek Limburg Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 8 pers. Villa op Landal De Waufsberg in Noorbeek, Limburg.

In het prachtige glooiende Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 4-12 personen op Landal De Waufsberg in Noorbeek, Limburg. Kleinschalig vakantiepark.

Deze vrijstaande Landal De Waufsberg Villa Type Mets Hoes 8L voor 8 personen is een nieuw gebouwde villa voorzien van extra luxe zoals een sauna voor 3 personen en een zonnebank.
In de woonkamer is een gashaard, DVD- en CD speler, flatscreen TV en Bluetoothondersteuning met USB poort. De luxe open keuken heeft een vaatwasmachine, Nespresso koffiemachine en combimagnetron. Op de begane grond een apart toilet en een twee persoons slaapkamer met en suite een badkamer met douche en wastafel. Op de eerste etage een apart toilet, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douchecabine. Op 2 slaapkamers beschikt u over een extra TV. Als extra service zijn de bedden al voor u opgemaakt bij aankomst! In deze villa is een wasmachine en wasdroger en voor de kleintjes een kinderbed en kinderstoel aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Op het terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair.

Faciliteiten op het park

Wilt u het prachtige Limburgse landschap ontdekken dan kunt u in deze Landal De Waufsberg Villa Type Mets Hoes 8L voor 8 personen genieten van een rustige vakantie in deze mooie provincie. Voor de kinderen is er een speeltuin en u kunt de omgeving verkennen door een fiets op het park te huren. In de parkshop kunt u uw verse broodjes voor het ontbijt bestellen en voor het diner reserveert u een tafel in het parkrestaurant Gasterij Henry VIII.

De omgeving van het vakantiepark

De stad Maastricht aan de Maas is op korte afstand maar ook de gezellige Belgische stad Hasselt in België is de moeite waard. Breng ook een bezoekje aan de St. Martinus wijngaard of het drielandenpunt in Vaals. 

In deze Landal De Waufsberg Villa Type Mets Hoes 8L voor 8 personen komt u uitgerust terug van uw vakantie. Het is genieten op dit rustige en kleinschalige vakantiepark in het glooiende Limburgse landschap. Wij wensen u alvast veel vakantieplezier! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht