Vakantiehuis Noorbeek: Villa type 6L 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Noorbeek), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal De Waufsberg Noorbeek Limburg Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 6 pers. Villa op vakantiepark Landal De Waufsberg in Noorbeek, Limburg.

In het prachtige glooiende Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 4-12 personen op Landal De Waufsberg in Noorbeek, Limburg. Kleinschalig vakantiepark.

Deze vrijstaande Landal De Waufsberg Villa Type 6L voor 6 personen is een nieuwe accommodatie en is ingericht met zit- en eethoek, Flatscreen TV, gashaard, radio en DVD- en CD speler. Er is een Bluetooth ondersteuning en usb poort. Apart toilet. Er zijn 3 slaapkamers. De 2 pers. slaapkamer op de begane grond heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. Op de eerste etage 2 slaapkamers. Badkamer met ligbad douchecabine en toilet. Ook op de 1ste etage een 2 pers. sauna en zonnebank. Wasmachine en wasdroger. Als extra service zijn de bedden bij aankomst voor u opgemaakt! Op uw terras kunt u gebruik maken van het tuinmeubilair. Deze villa is standaard voorzien van een kinderbed en -stoel. Het gebruik van WiFi is gratis.

Op dit vakantiepark

Als gast in deze Landal De Waufsberg Villa Type 6L voor 6 personen kunt u met de hele familie een prachtige fietstocht maken, fietsen zijn te huur op het park. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en na een lange dag genieten in de natuur hoeft u zelf niet in de keuken aan de slag, in het restaurant Henry VIII kunt u genieten van de heerlijke streekgerechten die Limburg biedt. In de minishop op het park bestelt u verse broodje voor het ontbijt.

De omgeving De Waufsberg

De omgeving van dit park leent zich uitermate voor prachtige wandel of fietstochten, zo kunt u heerlijk het Limburgse landschap ontdekken met z'n eindeloze vergezichten. Een dagje shoppen kan in de Belgische stad Hasselt maar een bezoek aan de Maasstad Maastricht mag natuurlijk niet ontbreken!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in deze luxe Landal De Waufsberg Villa Type 6L voor 6 personen. 
Komt u ook genieten van het prachtige Limburgse land? We nodigen u hierbij van harte uit! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht