Vakantiehuis Noorbeek: Villa type 4EL 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Noorbeek), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal De Waufsberg Noorbeek Limburg Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Extra luxe 4 pers. Villa op Landal De Waufsberg in Noorbeek, Limburg.

In het prachtige glooiende Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 4-12 personen op Landal De Waufsberg in Noorbeek, Limburg. Kleinschalig vakantiepark.

Deze vrijstaande Landal De Waufsberg Villa Type 4EL voor 4 personen is extra luxe ingericht. De woonkamer heeft een zit- en eethoek met flatscreen TV, gashaard en DVD- en CD speler, Bluetoothondersteuning met USB poort. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron en Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Op de begane grond een slaapkamer met en suite een badkamer met douche en wastafel. Op de eerste etage een 2 pers. slaapkamer en badkamer met bubbelbad, douchecabine en dubbele wastafel. Een van de slaapkamers beschikt over een extra flatscreen TV. Sauna met zonnebank, wasmachine met wasdroger. Buiten op het terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en een terrashaard. Voor de allerkleinste gasten is er standaard een kinderbed en -stoel aanwezig. Ook kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Als gast in deze Landal De Waufsberg Villa Type 4EL voor 4 personen kunt u en uw familie genieten van een rustige vakantie in de mooie provincie Limburg. De kinderen kunnen lekker ravotten in de speeltuin en u kunt de omgeving verkennen door een fiets op het park te huren. Op het park kunt u in de parkshop uw verse broodjes voor het ontbijt bestellen en s'avonds dineren in het restaurant Gasterij Henry VIII.

De omgeving van het vakantiepark

In het mooie Limburgse landschap kunt u genieten van de prachtige vergezichten die Limburg biedt. De stad Maastricht is vlakbij maar ook de gezellige stad Hasselt in België is de moeite waard. Breng ook een bezoekje aan de St. Martinus wijngaard of het drielandenpunt in Vaals. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Landal De Waufsberg Villa Type 4EL voor 4 personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Landal De Waufsberg in Noorbeek in de provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht