Vakantiehuis Hollum: Lodge type Royal Sier 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Hollum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Roompot Ameland Hollum Waddeneiland Ameland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne 4 persoons Lodge op vakantiepark Roompot Ameland in Hollum.

Midden in de duinen, vlakbij de vuurtoren, 4 - 6 persoons vakantiewoningen te huur op vakantiepark Roompot Ameland in Hollum.

Deze moderne Roompot Ameland Lodge Type Royal Sier 4-personen is vrijstaande en rookvrij en heeft een ruime lichte woonkamer met grote raampartijen en een flatscreen TV. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak en Nespresso koffiemachine. De twee slaapkamers met flatscreen TV hebben elk een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Buiten op de gedeeltelijk overdekte veranda kunt u gebruik maken van een lounge set. De lodge is voorzien van vloerverwarming en het gebruik van WiFi is gratis.

Vakantiepark Roompot Ameland in Hollum

Als gast in deze Roompot Ameland Lodge Type Royal Sier 4-personen is het genieten van de rust en ruimte die Ameland biedt met het strand op loopafstand. Voor de verse broodjes voor uw ontbijt kunt u terecht bij de minimarkt. Voor de kinderen is er een speeltuin en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig.

Het eiland Ameland

Op dit prachtige Waddeneiland Ameland is natuurlijk van alles te beleven, er zijn verschillende musea, of maak een boottocht naar het Robbenwad of de Schelpenbank. Ook voor een terrasje, een lekkere lunch of diner zijn er voldoende mogelijkheden.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze moderne Roompot Ameland Lodge Type Royal Sier 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Vakantiepark Roompot Ameland in Hollum. We verwelkomen u graag!

Ga terug naar overzicht