Vakantiehuis Hollum: Lodge type Oerd Family 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Hollum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Roompot Ameland Hollum Waddeneiland Ameland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 6 persoons lodge op vakantiepark Roompot Ameland in Hollum.

Midden in de duinen, vlakbij de vuurtoren, 4 - 6 persoons vakantiewoningen te huur op vakantiepark Roompot Ameland in Hollum.

Deze vrijstaande Roompot Ameland Lodge type Oerd Family type 6-personen is geschikt voor 6 personen en is rookvrij. De modern ingerichte woonkamer is voorzien van grote ramen zodat u optimaal van het duinlandschap kunt genieten. De open keuken heeft een gezellige zithoek, een afwasmachine, combimagnetron en Nespresso koffiemachine. Er zijn in deze accommodatie 2 slaapkamers en een slaapvide, één slaapkamer beschikt over een stapelbed. Eén van de slaapkamers beschikt over een extra flatscreen TV. Onder de bedstee is een gezellige speelruimte voor de kinderen. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Buiten op het overdekte terras kunt u gebruik maken van een heerlijke loungeset. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Vakantiepark Roompot Ameland

Als u boekt voor deze moderne Roompot Ameland Lodge type Oerd Family type 6-personen kunt u en uw familie genieten van een rustige vakantie in de mooie Amelandse duinen. De kinderen kunnen lekker ravotten op de speelplaats en u kunt de omgeving verkennen door een fiets op het park te huren. Tijdens de schoolvakanties is er ook een animatieteam aanwezig. Op het park is een minishop waar u lekkere verse broodjes voor het ontbijt kunt halen. Het park is autovrij, u kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

De omgeving van het park

Genieten van zon, zee en strand op dit prachtige Waddeneiland Ameland. Hier valt natuurlijk van alles te beleven, van het spotten naar zeehondjes, het beklimmen van de vuurtoren of het bezoeken van één van de diverse musea die het eiland rijk is. Kortom u hoeft zich geen moment te vervelen, tip: neem de boot naar Robbenwad of de schelpenbank!

Graag nodigen wij u van harte uit voor een fantastisch verblijf in deze Roompot Ameland Lodge type Oerd Family type 6-personen in Hollum op het Waddeneiland Ameland. Samen genieten van de rust en ruimte en uitgerust terugkomen van uw vakantie, wie wil dit niet? Bent u er klaar voor?

Ga terug naar overzicht