Vakantiehuis Hollum: Bungalow type Strandjutter 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Hollum, Ameland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Hollum, Ameland, Waddeneilanden, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige 4 persoons Bungalow op Vakantiepark Boomhiemke in Hollum op Ameland.

Op het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide vakantiewoning voor 4 personen te huur op Vakantiepark Boomhiemke, Ameland, Waddeneilanden, Nederland.

Deze fraaie onder architectuur gebouwde Vakantiepark Boomhiemke Hollum Ameland Waddeneilanden Bungalow Strandjutter 4-personen is een luxe vakantiehuis. Het type Strandjutter beschikt over een compleet ingerichte keuken met inventaris, wasmachine en droger, een flatscreen TV in de woonkamer en twee luxe badkamers waarvan één met whirlpool. De twee slaapkamers beschikken over een tv en het terras is uitgerust met een tuinset. Dit type is rookvrij.

Vakantiepark Boomhiemke in Hollum op Ameland

Als gast van deze Vakantiepark Boomhiemke Hollum Ameland Waddeneilanden Bungalow Strandjutter 4-personen heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Vakantiepark Boomhiemke Ameland Waddeneilanden Nederland over een overdekt zwembad, midgetgolf, bowlingbanen, Spa, Sauna, eetcafé/bar, afhaalservice, kleine supermarkt, receptie en er is fietsenverhuur.

Ontdek het prachtige waddeneiland Ameland

De Vakantiepark Boomhiemke Hollum Ameland Waddeneilanden Bungalow Strandjutter 4-personen is een ideaal uitgangspunt om het prachtige eiland te verkennen. Bezoek de musea en duik in de interessante geschiedenis van Ameland. Door deel te nemen aan boottochten, excursies, of door te fietsen en wandelen ontdekt u het hele eiland! Om uw kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken. Die vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie 4-pers. bungalow op Vakantiepark Boomhiemke Ameland Waddeneilanden Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht