Vakantiehuis Bakkeveen: Chalet type Merel 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Bakkeveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Bakkeveen, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op Molecaten Park 't Hout  in Bakkeveen, Friesland, Nederland.

In het Friese Woud gelegen chalets voor 4 tot 6-personen te huur op Molecaten Park 't Hout in Bakkeveen, Friesland, Nederland. Familiepark met zwembad en overdekte speeltuin en veel faciliteiten voor kinderen.

Dit Molecaten Park 't Hout Chalet type Merel 4-personen beschikt over 2 slaapkamers met twee met 1-pers. bedden. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel.
Woon-/eetkamer met TV en open keuken met magnetron, koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. In dit chalet zijn huisdieren ( max.2 ) toegestaan. U kunt tegen betaling gebruik maken van WiFi. Voor buiten beschikt u over een veranda  met tuinmeubilair en parasol. Naast deze luxe familie chalets beschikt Molecaten Park 't Hout ook over diverse soorten vakantiehuisjes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Familiepark Molecaten 't Hout

In het familiepark Molecaten Park 't Hout in Bakkeveen heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo kunt u genieten in het verwarmde buitenzwembad met 4 verschillende baden, 2 glijbanen en een grote waterspeeltuin: Flippies Plonstuin. In het Flippies Pretpaleis, een indoor speeltuin, kunnen de kinderen zich prima vermaken. Ook de grote speeltuin met airtrampoline is een aanrader. Verder is er een kinderboerderij, snackbar met terras, croissanterie, supermarkt (200m.), fiets-, bolderwagen- en skelterverhuur, tafeltennistafel, viswater (300m.), doolhofpark (500m.)In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die voor leuke activiteiten zorgt zoals gezellige knutselochtenden, een spooktocht en schuimparty.

De omgeving van het park

Als gast van dit Molecaten Park 't Hout Chalet type Merel 4-personen bent u op loopafstand van het dorpje Bakkeveen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. De omgeving wordt gekenmerkt door z'n veelzijdigheid, bossen afgewisseld door uitgestrekte paarse heidevelden, duinverstuivingen en meren. Hier kunt u uren wandelen of fietsen. Liever een dagje winkelen? Dat kan vlakbij in Heerenveen, Groningen, Assen of Drachten. Voor kinderen is het Kameleondorp in Terherne of familiepark Duinen Zathe in Appelscha zeker de moeite waard om te bezoeken.
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Voor een top vakantie in dit prachtige Molecaten Park 't Hout Chalet type Merel 4-personen in Bakkeveen, Friesland heten wij u van harte welkom. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht