Bungalowpark Schin op Geul: Bungalow type Lelie Comfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Schin op Geul), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Schin op Geul, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Leuke Bungalow type Lelie Royal 4-personen op Bungalowpark Schin op Geul in Walem vlakbij Schin op Geul in Limburg.

In het unieke Zuid-Limburgse landschap prachtig gelegen vakantiewoningen voor 4-12 personen te huur op het Bungalowpark Schin op Geul, Limburg, Nederland.

Deze mooie Bungalowpark Schin op Geul Limburg Bungalow type Lelie Comfort 4-personen beschikt over: gemoderniseerde woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler, WIFI en HiFi-set. Open keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron en Senseo. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Infrarood sauna. Dit type bungalow is rookvrij.

Voorzieningen Bungalowpark Schin op Geul in Limburg

Door de unieke ligging van de Bungalowpark Schin op Geul Limburg Bungalow type Lelie Comfort 4-personen kunt u genieten van het prachtige Zuid-Limburgse landschap. Het autoluwe park biedt diverse faciliteiten zoals een bowlingcentrum, overdekt kinderspeelparadijs, een tennisbaan en sportvelden.

Wat is er te doen in de omgeving van het park

Als gast van de Bungalowpark Schin op Geul Limburg Bungalow type Lelie Comfort 4-personen kunt u - afhankelijk van de verblijfsduur 1 of 2x gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs "Mosaqua' in Gulpen. Vanaf 2020 geldt een korting van 50% op de entree (aanschaf kaartjes bij de receptie van Bungalowpark Schin op Geul).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie comfort bungalow op Bungalowpark Schin op Geul in het dorpje Walem bij Schin op Geul in de provincie Limburg in Nederland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht