Vakantiewoningen huren op Vlieland, Waddeneilanden, Nederland | comfort vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Oost-Vlieland), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Vlieduyn, Vlieland, Waddeneilanden, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op het Waddeneiland Vlieland appartementen voor 2 – 4 personen te huur op het appartementencomplex Landal Vlieduyn in Oost-Vlieland. Nieuwe ruime appartementen op slechts 200 meter van het brede Noordzeestrand.

De rust, ruimte en vele recreatieve en ontspanningsmogelijkheden maken Vlieland een ideale vakantielocatie! Deze gloednieuwe appartementen liggen vlakbij het gezellige dorpje Oost-Vlieland, op slechts enkele minuten lopen van strand en zee. Ervaar het typische eilandgevoel tijdens uw verblijf in dit Landal Vlieduyn Vlieland Waddeneilanden Comfort Appartement type 2-4CA 4-personen. Het zijn twee losse appartementen die tegenover elkaar liggen.

Als gast van het Landal Vlieduyn Vlieland Waddeneilanden Comfort Appartement type 2-4CA 4-personen kunt u gratis gebruik maken van Wifi en zijn de appartementen van alle gemakken voorzien zoals een flatscreen Tv, radio, Dvd-en Cd speler, afwasmachine, combimagnetron en Nespressokoffiemachine.  Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsboxspringbedden, er is standaard een kinderbed aanwezig, deze kan alleen in de woonkamer geplaatst worden. Het appartement is rookvrij. Badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Was-/droogcombinatie.

Lekker uitwaaien op het Noordzeestrand of op de fiets het eiland verkennen! Er is een uitgebreid net van fietspaden op Vlieland. Fiets ook even naar het Juttersmuseum 't Reddingshuisje, erg leuk!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit Landal Vlieduyn Vlieland Waddeneilanden Comfort Appartement type 2-4CA 4-personen op het Waddeneiland Vlieland in de provincie Friesland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht