Vakantiewoningen huren op Terschelling, Waddeneilanden, Nederland | Comfort Appartement voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (West-Terschelling), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren op Terschelling, Waddeneilanden, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van het gezellige plaatsje West-Terschelling appartementen voor 2 - 6 personen te huur bij Landal West Terschelling op het Waddeneiland Terschelling. Dit appartementencomplex is een ideaal uitgangspunt om het prachtige eiland te verkennen.

In dit appartementencomplex is het Landal West Terschelling Waddeneilanden Comfort Appartement 6CA 6-personen geheel rookvrij en het gebruik van Wifi is gratis. Het is van alle gemakken voorzien zoals een gezellige woonkamer met flatscreen TV, DVD- en CD-speler, radio, afwasmachine, combimagnetron, Senseo en koffiezetapparaat. De badkamer heeft een douchecabine, ligbad en dubbele wastafel. Apart toilet. Was-/droogcombinatie. Er zijn drie 2-pers. slaapkamers, de bedden zijn opgemaakt bij aankomst! 
Dit appartementen complex heeft een gezellige Brasserie genaamd 'De Bonte Piet', hier kunt u terecht voor al uw maaltijden. Blijft u liever op uw kamer, dan kunt u versgebakken broodjes of afhaalmaaltijden bestellen. Voor de kinderen is er een gezellige speeltuin.

In de omgeving van dit Landal West Terschelling Waddeneilanden Comfort Appartement 6CA 6-personen zijn voldoende gezellige restaurantjes om te genieten van een hapje en drankje. Het eiland Terschelling biedt voldoende bezienswaardigheden. Voor de kinderen is het leuk om een bezoek aan het Visserijmuseum Aike van Stien te brengen. De kinderen kunnen hier zelf lekker actief bezig zijn! U kunt de Brandaris, oudste vuurtoren van Nederland, natuurlijk niet missen maar wat dacht u van een Fjoertoer, een heerlijke wandeltocht over het eiland, door de bossen en de duinen, of leuk En wie weet misschien kunt u nog zeehonden spotten!

Kortom, voor u als gast van deze Landal West Terschelling Waddeneilanden Comfort Appartement 6CA 6-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht