Vakantiewoningen huren op Schiermonnikoog, Waddeneilanden, Nederland | Comfort vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (Schiermonnikoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren op Schiermonnikoog, Waddeneilanden, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog 2 - 8 persoons appartementen te huur op Landal Vitamaris. Appartementencomplex met overdekt zwembad en sauna op vijf minuutjes lopen van het strand!

Op dit vakantiepark is voor de kinderen een Fun & Entertainment programma, er kan lekker gezwommen worden in het overdekte zwembad met apart peuterbad, er is een tafeltennistafel, een poolbiljart en voetbaltafel. Buiten is het heerlijk spelen in de speeltuin of op de airtrampoline. Wilt u even lekker relaxen? Dat kan in de Wellnessruimte met sauna, en beauty- en massagebehandelingen. Ervaar het typische eilandgevoel tijdens uw verblijf in dit Landal Vitamaris Schiermonnikoog Waddeneilanden Appartement type 4-6D3 6-personen. Lekker uitwaaien op het Noordzeestrand of op de fiets het eiland verkennen! Op het park kunt u o.a. fietsen huren. Fiets ook even naar het Schelpenmuseum Paal 14, erg leuk!

Dit Landal Vitamaris Schiermonnikoog Waddeneilanden Appartement type 4-6D3 6-personen is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. De kamer is ingericht met zit en eethoek, een flatscreen Tv, Radio, DVD- en CD speler en een twee persoonsbedbank. De open keuken is voorzien van een magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. M.u.v. de bedbank zijn de bedden opgemaakt bij aankomst! Er is standaard een kinderbed aanwezig. Er zijn twee balkons voorzien van tuinmeubilair. Het gebruik van Wifi is gratis!

Kortom, voor u als gast in dit Landal Vitamaris Schiermonnikoog Waddeneilanden Appartement type 4-6D3 6-personen in de provincie Friesland zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht