Vakantiewoningen huren in Zürich, Meer van Zürich, Zwitserland | appartement voor 3 personen

Plaats
Meer van Zürich (Zürich), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Zürich, Meer van Zürich, Zwitserland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 3 personen in Zürich, in de mooie regio Meer van Zürich in Zwitserland.

Appartement Zürich Meer van Zürich Zwitserland (genaamd "Seefeld") beschikt over 1 kamer (23 m2): woon-/slaapkamer met 3 bedden en Kabel-TV. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat. Bad/WC. Telefoonhuur mogelijk. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Appartement Zürich Meer van Zürich Zwitserland heeft een centrale ligging, op 400m van het meer, aan een weg. U heeft de beschikking over een receptie, lift, wasmachine, droger (voor medegebruik, extra). In de directe omgeving vindt u een supermarkt, restaurant, bar en een bushalte. Een buitenzwembad vindt u op 1.5 km, het station "Zürich-Stadelhofen" op 2 km en Bellevue plein op 2.5 km afstand.

De grote, bekende, levendige stad Zürich is direct gelegen aan het Meer van Zürich en heeft een fraaie oude stadskern en vele winkel-, wandel- en ontspanningsmogelijkheden. Zürich is de grootste stad van Zwitserland met een belangrijk economisch centrum en beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een dierentuin, musea, tentoonstellingen, galerijen, concerten, theater, vele sportmogelijkheden en verschillende uitkijkpunten.

Het meer van Zürich ligt ten zuidoosten van Zürich. In het meer bevinden zich 2 eilanden, waarvan het eiland Ufenau bewoond is en het eiland Lützelau tot natuurgebied verklaard is. Geliefde bestemmingen voor uitstapjes rond het Meer van Zürich zijn o.a. de talrijke strandbaden, Alpamare in Pfäffikon, het grootste waterpark van Europa, de zonne-eilanden Ufenau en Lützelau bij Rapperswil, de houten voetgangersbrug over het meer tussen Rapperswil en Hurden en natuurlijk de pulserende metropool met zijn vele bezienswaardigheden, de beroemde shoppingmijl "Bahnhofsstrasse" en het reusachtige, culturele aanbod.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Zürich, in de regio Meer van Zürich in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht