Vakantiewoningen huren in Zandvoort, Noord Holland, Nederland | Comfort Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Zandvoort), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Zandvoort, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Direct aan het Noordzeestrand midden in de duinen prachtige cottages te huur voor 2 - 10 personen op het vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort. Vakantiepark direct aan zee met subtropisch zwembad.

Op zoek naar een locatie direct aan zee? Dan hoeft u niet verder te zoeken want deze Center Parcs Park Zandvoort Noord Holland Comfort Cottage 6-personen heeft een perfecte locatie midden in de duinen en direct aan zee. Lekker uitwaaien aan het Noordzeestrand en heerlijk pootje baden. Als het te koud is aan het strand kunt u heerlijk genieten van het subtropische Aqua Mundo zwemparadijs, uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen! Lekker baantjes zwemmen in het 25-meter bad, heerlijk dobberen in het golfslagbad, roetsjen van de glijbanen, lekker naar de sauna of de zonnebank, het kan allemaal.
Er zijn op het vakantiepark 2 speeltuinen en een kinderboerderij. In de Beach Factory is een bowling- en midgetgolfbaan. De kinderen kunnen lekker knutselen en koekjes bakken in de Kids Workshop, er is een animatieteam aanwezig!
Ook in de omgeving van het Center Parcs Park Zandvoort valt ook genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het juttersmuseum op loopafstand van het park, of samen met de kinderen naar het trampolinepark, u zult ze er een groot plezier mee doen! De stad Amsterdam is ook vlakbij, misschien even een dagje shoppen?

In de Center Parcs Park Zandvoort Noord Holland Comfort Cottage 6-personen kunt na een lange dag heerlijk ontspannen bij de open haard in uw cottage. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en koelkast met 3 vriesvakken. Twee persoons slaapkamer met twee 1-persoons bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. In deze bungalow is standaard een kinderbedje en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, wifi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Luxe VIP en Premium Cottages.

In de sfeervolle Market Dome op het park zijn verschillende restaurants, gezellige terrasjes, een Grand Cafe en een supermarkt. Er is een leuke fashion store en een speelgoed- en souvenirswinkel, leuk om een cadeautje mee naar huis te nemen!

Wij nodigen u van harte uit voor een super verblijf in de Center Parcs Park Zandvoort Noord Holland Comfort Cottage 6-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht