Vakantiewoningen huren in Wissel/Epe, Gelderland, Nederland | bungalow voor 12 personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Wissel/Epe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Wissel/Epe, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe, type FV12 Comfort - vrijstaande bungalow voor 12 personen - 135m².

Vrijstaande comfortbungalow voor 12 personen met 6 slaapkamers (2 beneden, vier boven), combi-magnetron, vaatwasser, gratis WIFI, televisie met streamfuncties, badkamer met inloopdouche en toilet en een 2e badkamer met inloopdouche en een apart ligbad. Apart toilet. Deze accommodatie beschikt verder over 1 campingbedje, traphekje boven en de wandcontactdozen zijn afgeschermd. Verder vind je in deze ruime familiewoning een wasmachine, wasdroger en tuinmeubilair met o.a. 4 zonneligbedden.

Te midden van bossen en heidevelden op de Gelderse Veluwe biedt Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe u de ideale omgeving om de dagelijkse drukte ver achter u te laten en lekker te ontspannen. Dit rustige, autovrije park heeft een ware metamorfose ondergaan. In het geheel vernieuwde hoofdgebouw met sfeervol restaurant, parkwinkel, zwembad en dorpspleintje waant u zich in Zuid-Europese sferen. Uw kinderen zullen zich ongetwijfeld vermaken met het speelkasteel of een bezoek aan één van de dagattracties in de buurt.

Op dit gezellige park in Wissel/Epe beschikt u in de chalets en bungalows over alle comfort tijdens uw vakantie. Overal ziet u kleine speeltuinen, zodat de kinderen nooit ver uit de buurt zijn van het vakantieverblijf. De vele activiteiten van het sport- en animatie-programma en de Koos Kids Club zorgen ervoor dat u en uw kinderen zich zeker niet zullen vervelen op Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe. Het overdekte zwembad met apart kleuterbad is gratis toegankelijk voor onze gasten.

Wij heten u van harte welkom in deze grote 12-pers. familievilla op Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe !

Ga terug naar overzicht