Vakantiewoningen huren in Westerhoven, Noord Brabant, Nederland | Premium Bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Westerhoven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noord Branbant,Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het gezellige Brabantse land fantastische vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het vakantiepark Center Parcs De Kempervennen. Familiepark met volop watersport mogelijkheden en subtropisch zwemparadijs!

In deze Center Parcs De Kempervennen Premium cottage 8-personen zult u tijd te kort hebben, er is veel te beleven op dit vakantiepark zoals de vele wateractiviteiten op één van de twee meren in het park. U kunt er waterfietsen of kano's huren, waterskiën of zelfs leren duiken! Het subtropische zwembad met een wildwaterbaan, golfslagbad, buitenbad en bubbelbaden is natuurlijk fantastisch! Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen! Zelfs skiën in echte sneeuw kan het hele jaar in het Montana Snowcenter!

Er zijn veel binnen- en buitenactiviteiten op het park zoals een speeltuin, kinderboerderij, tennis, midgetgolf, voetbal, squash en volleybal. Op het touwbanenparcours de High Adventure Experience kunt u lekker klimmen tussen de boomtoppen!

Direct naast Vakantiepark De Kempervennen ligt een prachtig natuurgebied het De Malpie met mooie wandelroutes en fietspaden. Dat wordt genieten in deze Center Parcs De Kempervennen Premium cottage 8-personen van de prachtige Brabantse natuur. Een dag geen zin om te koken? In één van de restaurants kunt u genieten van een heerlijk diner of een snelle hap.

De Center Parcs De Kempervennen Premium cottage 8-personen is als volgt ingericht, woonkamer met open haard en flatscreen TV, de keuken is voorzien van een vaatwasmachine, een magnetron, broodrooster,koffiezetapparaat en een Nescafé Dolce Gusto apparaat. Apart toilet. Er zijn 4 slaapkamers, één met extra TV op de slaapkamer. Twee badkamers waarvan één met bad, dubbele wastafel en toilet en één met douche, wastafel en föhn. Verder aanwezig een kluisje en wekkerradio. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en ligt er een keukenpakket voor u klaar! U kunt uw dagelijks verse broodjes in de cottage of Wifi-toegang bijboeken.

Wij heten u van harte welkom op het familiepark Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, Noord Brabant. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht