Vakantiewoningen huren in Westerhoven, Noord Brabant, Nederland | Comfort Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Westerhoven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noord Branbant,Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het gezellige Brabantse land fantastische vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het vakantiepark Center Parcs De Kempervennen. Familiepark met volop watersport mogelijkheden en subtropisch zwemparadijs!

Deze Center Parcs De Kempervennen Comfort cottage 6-personen beschikt over een woonkamer met open haard en flatscreen TV, in de open keuken vindt u een magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, Nescafe Dolce Gusto en broodrooster. De badkamer is voorzien van een bad, dubbele wastafel, föhn en toilet. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. In deze cottage is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u elke dag uw verse broodjes bij uw cottage? Dat kan, kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen, zo ook bijvoorbeeld voor de extra service van opgemaakte bedden bij aankomst of Wifi in uw bungalow.

In deze Center Parcs De Kempervennen Comfort cottage 6-personen kunt u genieten van het goede Brabantse leven in al zijn aspecten. Midden in de natuur, met twee prachtige meren op het park waar u volop kunt  genieten van de vele waterattracties zoals waterskiën, een kano of waterfiets huren, of leren duiken. Uw kinderen zullen zich geen seconde vervelen in het fantastische subtropische zwembad Aqua Mundo met golfslagbad, wildwaterbaan en buitenbad. Voor binnen en buiten zijn er diverse activiteiten zoals midgetgolf, voetbal, volleybal, tennis, squash, speeltuin en kinderboerderij.  
Ook kunt u het hele jaar door skiën in het Montana Snowcenter!

Het prachtige natuurrijke Vakantiepark De Kempervennen ontvangt u met de bekende Brabantse gastvrijheid. Er zijn verschillende restaurants dus u hoeft in de vakantie niet te koken! 
Liever genieten van de prachtige natuur? Het natuurgebied De Malpie met mooie fiets- en wandelroutes ligt direct naast het park! Een dagje naar de stad behoort ook tot de mogelijkheden. De energieke Eindhoven ligt nog geen 25 km van het park.

Kortom, er is in dit vakantiepark en in de directe omgeving voldoende te beleven en wij nodigen u dan ook uit in deze gezellige Center Parcs De Kempervennen Comfort cottage 6-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht