Vakantiewoningen huren in Westerhoven, Noord Brabant, Nederland | Comfort Bungalow voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Westerhoven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Noord Branbant,Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het gezellige Brabantse land fantastische vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het vakantiepark Center Parcs De Kempervennen. Familiepark met volop watersport mogelijkheden en subtropisch zwemparadijs!

In dit prachtige vakantiepark valt voldoende te beleven voor jong en oud. U kunt hier lekker actief bezig zijn of heerlijk luieren in de natuur. Voor de kinderen is het subtropische zwembad met een golfslagbad, buitenbad, wildwaterbaan en bubbelbaden natuurlijk fantastisch! Maar er zijn meer activiteiten op het park zoals badminton, boogschieten, tennis, squash of lekker spelen in de grote speeltuin. Voor buiten zijn er ook diverse activiteiten zoals zelf de dieren verzorgen in de kinderboerderij, voetbal, volleybal, tennis en midgetgolf.

Op één van de twee meren op het park kunt genieten van diverse watersportactiviteiten zoals waterskiën, wakeboarden, kano's of een waterfiets huren en lekker varen op de grote vijver op het park. Zelfs duiken behoort tot de mogelijkheden, wat dacht u van een uurtje skiën? Dit kan het hele jaar door in het Montana Snowcenter! Kortom, er is teveel om op te noemen. 

In deze Center Parcs De Kempervennen Comfort cottage 4-personen kunt u heerlijk uitrusten van een lange dag. De gezellige woonkamer heeft een open haard en de open keuken is voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers en broodrooster. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Badkamer met dubbele wastafel en ligbad. In deze cottage is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig.

Op de website van Center Parcs vindt u meer informatie over de andere cottages zoals de speciale Kindercottage, de Edencottage, de VIPcottage of de prachtige woonboot direct aan het water. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, Wifi in uw bungalow, of dagelijks verse broodjes.  Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Koken hoeft niet in deze gezellige cottage, in de verschillende restaurants kunt u heerlijk dineren of een snelle hap halen. In de supermarkt van Vakantiepark De Kempervennen heeft u ruime keuze. Hier haalt u ook de overheerlijke verse broodjes voor uw ontbijt.

Komt u naar deze Center Parcs De Kempervennen Comfort cottage 4-personen voor de rust en de prachtige Brabantse natuur? Het park ligt naast een prachtig natuurgebied De Malpie met mooie wandelroutes en fietspaden. Liever een dagje winkelen? Eindhoven ligt maar op 25 km van het park!

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Center Parcs De Kempervennen Comfort cottage 4-personen in het Brabantse land. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht