Vakantiewoningen huren in Wateren, Drenthe, Nederland | Luxe Bungalow voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Wateren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Hunerwold State Wateren Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold bungalows voor 2-6 personen te huur op het Bungalowpark Landal Hunerwold State in Wateren, Drenthe, Nederland. Bungalowpark met recreatieplas en strand.

De vrijstaande Landal Hunerwold State Wateren Drenthe Luxe Bungalow 6CE 6-personen beschikt over een zit- en eethoek, flatscreen-tv en radio-/cd-speler. Open keuken met combi-magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met  twee 1 persoonsbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met bubbelbad, douchecabine en dubbele wastafel en föhn. Toilet. Op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee 1 persoonsbedden. Sauna en zonnebank. Apart toilet.
Deze bungalow heeft centrale verwarming en een inpandige berging.

De bungalow is rookvrij, er is gratis WIFI en er is standaard een kinderbed, kinderstoel en traphekje aanwezig. Voor buiten beschikt u over een terras met (verstelbaar) tuin meubilair en een parasol.

Deze vrijstaande Landal Hunerwold State Wateren Drenthe Luxe Bungalow 6CE 6-personen is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Drenthe is een echte fietsprovincie, er zijn mooie routes door de bossen naar bijv. de hunebedden. Uw kinderen zullen zich ook prima vermaken in het zwembad, of tijdens het Fun & Entertainment-programma op de naast gelegen camping. Hier vindt u ook de Jeu-de-boulesbaan tafeltennis en sport-/speelvelden, midgetgolf en de visvijver.

In deze Landal Hunerwold State Wateren Drenthe Luxe Bungalow 6CE 6-personen kunt u lekker luieren of juist actief zijn. En wat dacht u van een dagje dierenpark Emmen? Of het attractiepark Duinen-Zathe in Appelscha? Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze knusse bungalow op Landal Hunerwold State in het plaatsje Wateren in de provincie Drenthe in Nederland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht