Vakantiewoningen huren in Valkenburg, Limburg, Nederland | luxe bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Valkenburg aan de Geul), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Valkenburg, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het prachtige heuvelachtige Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 2 - 10 personen op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Op 500 m afstand van het gezellige Valkenburg.

Bovenop de Cauberg en vlakbij het gezellige dorpje Valkenburg met zijn vele terrassen en leuke restaurantjes vindt u de gezellige Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Luxe Bungalow 8L 8-personen. U kunt in de omgeving genieten van de prachtige glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. Het Geuldal is één van de mooiste landschappen in Nederland. In en rond Valkenburg zijn voldoende attracties om u prima te vermaken, uw kinderen zullen genieten van een dagje naar het pretpark De Valkenier, of een beklimming van de Wilhelminatoren en een tochtje met de kabelbaan is helemaal spannend! Voor een gezellig shopdagje kunt u in Maastricht terecht, of bezoek de Mergelgrotten, beslist de moeite waard!

Op het park zijn diverse speeltuintjes, een tafeltennistafel, en een sportveld om lekker een balletje te trappen, en tijdens uw verblijf in de Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Luxe Bungalow 8L 8-personen kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad de Polfermolen op 1 km afstand van het park. Lekker met z'n allen van de 46 meter lange glijbaan!

In deze vrijstaande Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Luxe Bungalow 8L 8-personen beschikt u over een mooie accommodatie met vernieuwd interieur en van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en koffiezetapparaat. De ruime woonkamer met houtkachel heeft een Flatscreen TV, radio, DVD- en CD-speler. Apart toilet. Slaapkamer met 2-pers.boxspring en zonnebank. Badkamer met bubbelbad en dubbele wastafel. Op de 1ste verdieping 3 slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspringbedden. Als u aankomt zijn de bedden voor u opgemaakt! De tweede badkamer heeft een douchecabine, wastafel en toilet. 6-pers.sauna. Er is standaard een kinderbed en -stoel en kluisje aanwezig, en het gebruik van Wifi is helemaal gratis. In de berging staat de wasmachine en droogautomaat. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubilair met tuinstoelkussens en een parasol.   
 
Deze prachtige Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Luxe Bungalow 8L 8-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te ontspannen. Na een drukke dag kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het Restaurant De Zoete Zoen. Hier kunt u ook uw verse broodjes voor het ontbijt bestellen of een BBQ of Gourmetpakket. Het restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart met diverse Limburgse specialiteiten.

Wij heten u van harte welkom op het Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg in Zuid Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht