Vakantiewoningen huren in Valkenburg, Limburg, Nederland | Comfort appartement voor 2 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Valkenburg aan de Geul), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Valkenburg, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het prachtige heuvelachtige Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 2 - 10 personen op Landal Kasteeldomein De Cauberg. Op 500 m afstand van het gezellige Valkenburg.

In dit knusse Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Comfort Appartement 2CA 2-personen beschikt u over een mooie accommodatie met vernieuwd interieur en van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en koffiezetapparaat. De woonkamer heeft een Flatscreen TV, radio, DVD- en CD-speler. Apart toilet. Slaapkamer met 2-pers.bed en TV. Badkamer met douchecabine, bubbelbad en dubbele wastafel. Als u aankomt zijn de bedden voor u opgemaakt! Wasmachine en droogautomaat. Er is standaard een kinderbed en -stoel en kluisje aanwezig, en het gebruik van Wifi is helemaal gratis. Dit appartement is huisdier- en rookvrij. Uw balkon is voorzien van tuinmeubilair en een parasol.

U kunt in de omgeving genieten van de prachtige glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. Het Geuldal is één van de mooiste landschappen in Nederland. Het Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Comfort Appartement 2CA 2-personen ligt vlakbij het gezellige dorpje Valkenburg met zijn vele terrassen en leuke restaurantjes.  In en rond Valkenburg zijn voldoende attracties om u prima te vermaken en biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten. Denk bijvoorbeeld eens aan een dagje Maastricht, of bezoek de grotten, beslist de moeite waard!  In het Sauna & Wellness Resort Thermae 2000 kunt u lekker ontspannen, bij de receptie u ontvangt u korting op de entree. Na een drukke dag kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het Restaurant De Zoete Zoen. Hier kunt u ook uw verse broodjes voor het ontbijt bestellen of een BBQ of Gourmetpakket. Het restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart met diverse Limburgse specialiteiten.

Tijdens uw verblijf in de Landal Kasteeldomein De Cauberg Valkenburg Limburg Comfort Appartement 2CA 2-personen kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad de Polfermolen op 1 km afstand van het park.

Wij heten u van harte welkom op het Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg in Zuid Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht