Vakantiewoningen huren in Vaals, Limburg, Nederland | Luxe Bungalow voor 8 personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Vaals), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Vaals, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

In het uiterste puntje van Nederland op het familiepark Landal Hoog Vaals prachtig gelegen bungalows te huur voor 2 -12 personen. Centraal gelegen vakantiepark met binnenzwembad in het glooiende Limburgse landschap.

Uw kinderen zullen zich prima vermaken in deze geschakelde Landal Hoog Vaals Vaals Limburg Nederland Luxe Bungalow 8L 8 personen. Het vakantiepark heeft een binnenzwembad met apart kleuterbad en een 50 m lange glijbaan. Ze kunnen zich heerlijk uitleven in het grote indoor speelparadijs met een ballenbank en springkussen. De kleintjes kunnen lekker knutselen in de Bolloclub, en er is een Fun & Entertainment-programma.  Op sportief gebied is er voldoende te beleven op het park, er is een badminton- tennis- en squashbaan, een voetbalveld, en een middagje midgetgolven of bowlen behoort ook tot de mogelijkheden.
U kunt er golven op de 9 holes golfbaan, of liever een hengeltje uitgooien? Dat kan in de visvijver op het park.    

De Landal Hoog Vaals Vaals Limburg Nederland Luxe Bungalow 8L 8 personen heeft als indeling een woonkamer met zit- en eethoek, houtkachel, DVD- radio en CD speler, flatscreen tv en leuke spellendoos. Open keuken met combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo.
Slaapkamer met twee 1-persoonsboxspringbedden. Badkamer met bubbelbad en wastafel. Toilet. Op de eerste verdieping drie slaapkamers met elk twee 1 persoonsboxspringbedden. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst! Badkamer met douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Sauna en zonnehemel. In deze bungalow kunt u gratis gebruik maken van WIFI, er is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig. Terras met tuinmeubilair en parasol. Dit vakantiepark is autovrij, u kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Als gast in de Landal Hoog Vaals Vaals Limburg Nederland Luxe Bungalow 8L 8 personen kunt u de prachtige omgeving in het Limburgse landschap ontdekken. Op het park kunt u ook fietsen huren. Een uitstapje maken naar het Bourgondisch Maastricht of de Duitse stad Aken is een van de mogelijkheden. Het sprookjesbos in Valkenburg is erg leuk voor kleintjes. En een bezoek aan het drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken! Geen zin om te koken? In de Brasserie ‘Timber’s’ kunt u genieten van een diner, of voor een snelle hap in snackbar ‘De Smulgaard’.
Kortom, niemand hoeft zich te vervelen in dit gezellige familiepark Landal Hoog Vaals!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op het vakantiepark Landal Hoog Vaals in de provincie Limburg. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht