Vakantiewoningen huren in Suameer, Friesland, Nederland | villa voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Suameer bij Bergum), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Suameer, Bergum, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Prijzen en beschikbaarheid

Recreatiecentrum Bergumermeer in Suameer bij Bergum, type Villa B 6-personen - vrijstaande villa voor 6 personen - ca. 70 m².

Begane grond: woon-/eetgedeelte met een tweepersoons bedstee. Open keuken met magnetron. Badkamer met douche. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. De villa’s zijn voorzien van tv, centrale verwarming en een terras met tuinmeubilair. Bij de villa is parkeergelegenheid voor één auto.

Het vakantiepark Bergumermeer in Suameer bevindt zich in het waterrijke hart van Friesland. Het park bestaat uit comfortabele chalets, luxe villa’s en een veelzijdige familiecamping en ligt direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. In de omgeving van de plaats Suameer treft u een uniek terpenlandschap en prachtige natuurgebieden aan.

Recreatiecentrum Bergumermeer in Suameer biedt u een gevarieerd aanbod van faciliteiten, zoals een overdekt water- en speelparadijs met pannenkoekenrestaurant, een speeltuin, een kinderboerderij, all-weather tennisbanen, een midgetgolfbaan, een jeugdhonk, speelstranden en een parkwinkel. Voor een hapje en een drankje zijn er in Paviljoen Klein Zwitserland, een pub, een snackbar, pizzacorner en een restaurant met schitterend terras aan het water.

Tijdens de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en gedurende zes weken in het hoogseizoen organiseert het recreatieteam voor jong en oud tal van activiteiten. Knutseluurtjes, lampionnentochten, speurtochten, disco- en filmavonden en sport- en speltoernooien zijn hiervan enkele voorbeelden. De mogelijkheden voor watersport en recreatie zijn ongekend. Op het meer kunt u surfen, zeilen, roeien, kanoën, vissen en natuurlijk zwemmen, terwijl u op de zandstranden heerlijk kunt luieren en zonnen.

Aangezien Recreatiecentrum Bergumermeer in Suameer beschikt over een jachthaven met trailerhelling, is het zelfs mogelijk om uw eigen boot mee te nemen! Bovendien is het mogelijk om er kajaks, zeilboten, optimisten en motorboten te huren. In bepaalde perioden van het jaar kunnen zowel beginners als gevorderden bij de zeilschool zeillessen volgen. Behalve bootverhuur, is het ook mogelijk om fietsen en skelters te huren. Tijdens een fietstocht zult u diverse bezienswaardigheden aantreffen en kunt u een bezoek brengen aan de dorpscentra van Drachten en Bergum. Voor hengelsporters zijn er in en nabij het park meerdere goede visstekken.

Ga terug naar overzicht