Vakantiewoningen huren in Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland | Luxe villa voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Simonshaven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Aan de Stompaardse Plassen direct aan het water gelegen villa's voor 4 - 6 personen te huur op het Vakantiepark Zuytland Buiten in Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland. Prachtige Villa's met terras aan het water.

Deze prachtig gelegen vrijstaande Zuytland Buiten Simonshaven Zuid-Holland Luxe Villa 6 personen beschikt over hal met apart toilet en berging. Ruime L-vormige woonkamer en compleet ingerichte, halfopen keuken met eethoek en keukenveranda. Openslaande deuren.

Verdieping: drie tweepersoonsslaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Traditionele 2-persoons sauna. De villa is voorzien van gratis WIFI en tuinmeubilair.

De Zuytland Buiten Simonshaven Zuid-Holland Luxe Villa 6 personen ligt in een prachtig recreatiegebied. Het park Zuytland Buiten bestaat uit 4 schiereilanden waar u volop kunt genieten van watersporten, vissen, wandelen of fietsen.

Bezoek ook de Oudhollandse dorpjes Heenvliet en Geervliet of de historische vestingstadjes Brielle of Hellevoetsluis. En Rotterdam biedt volop mogelijkheden zoals een dagje Diergaarde Blijdorp of een boottocht door de havens!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in Zuytland Buiten Simonshaven Zuid-Holland Luxe Villa 6 personen om elke dag te genieten van het prachtige recreatie gebied in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht