Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland | appartement voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Scheveningen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van het Noordzeestrand prachtige luxe appartementen voor 2 tot 8 personen te huur bij het Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats Scheveningen, Zuid Holland, Nederland.

Dit fraaie appartement met balkon of terras op Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SVL6 6 personen heeft uitzicht op zee of de haven. Oppervlakte vanaf 110 m2. Er is een woonkamer, een keuken met standaard inventaris, vaatwasser, koffiepadapparaat, waterkoker en combimagnetron, 2 slaapkamers met 6 boxspringbedden, een badkamer met douche en wastafel, apart toilet (soms een extra toilet in de badkamer). Dit type is gelijkvloers en rook- en huisdiervrij.

Als gast van Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SVL6 6 personen kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op ons Vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Zo kunt u gratis gebruik maken van het zwembad op Kijkduin. Ook het animatieprogramma is op Vakantiepark Kijkduin. Op Vakantiepark Kijkduin bieden we gratis sport- en animatie activiteiten aan.

Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SVL6 6 personen ligt aan zee, bij de jachthaven, vlak bij de duinen en bij de Scheveningse boulevard. In de directe omgeving vindt u de vele bezienswaardigheden die Den Haag rijk is.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie appartementen van Appartementencomplex Nautisch Centrum, Scheveningen, Zuid Holland in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht