Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland | appartement voor 5 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Scheveningen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van het Noordzeestrand prachtige luxe appartementen voor 2 tot 8 personen te huur bij het Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats Scheveningen, Zuid Holland, Nederland.

Dit fraaie appartement in Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV5A 5 personen beschikt over circa 100 m2 woonoppervlakte. Er is een riante woonkamer, een luxe keuken met standaard inventaris, vaatwasser, koffiepadapparaat, waterkoker en combimagnetron. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers met vijf één persoonsbedden. De badkamer bevat een ligbad, wastafel, douche en apart toilet. Ook is het appartement rookvrij, huisdiervrij en beschikt u over gratis WIFI.

Als gast van Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV5A 5 personen kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op ons Vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Zo kunt u gratis gebruik maken van het zwembad op Kijkduin. Ook het animatieprogramma is op Vakantiepark Kijkduin. Op Vakantiepark Kijkduin bieden we gratis sport- en animatie activiteiten aan.

In de directe omgeving vindt u de vele bezienswaardigheden die Den Haag rijk is. Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV5A 5 personen ligt aan zee, bij de jachthaven, vlakbij de duinen en bij de Scheveningse boulevard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie 5-pers. appartement van Appartementencomplex Nautisch Centrum, Scheveningen, Zuid Holland in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht