Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland | appartement voor 2 personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Scheveningen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Scheveningen, Zuid Holland, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Op loopafstand van het Noordzeestrand prachtige luxe appartementen voor 2 tot 8 personen te huur bij het Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen aan de Tweede Binnenhaven van de mondaine badplaats Scheveningen, Zuid Holland, Nederland.

Dit luxe gelijkvloers appartement met balkon op Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV2 2 personen heeft uitzicht op de haven. Oppervlakte 77 m2. Er is een woonkamer met een slaapbank, een keuken met standaard inventaris, vaatwasser, Senseo, waterkoker en combi-magnetron, een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. De WIFI is gratis en het appartement is rookvrij.

Als gast van Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV2 2 personen kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten op ons Vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Zo kunt u gratis gebruik maken van het zwembad op Kijkduin. Ook het animatieprogramma is op Vakantiepark Kijkduin. Op Vakantiepark Kijkduin bieden we gratis sport- en animatie activiteiten aan.

In de directe omgeving vindt u de vele bezienswaardigheden die Den Haag rijk is. Appartementencomplex Nautisch Centrum Scheveningen Zuid Holland SV2 2 personen ligt aan zee, bij de jachthaven, vlak bij de duinen en bij de Scheveningse boulevard.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie appartementen in Appartementencomplex Nautisch Centrum, Scheveningen, Zuid Holland in Nederland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht