Vakantiewoningen huren in San Cipriano Picentino (Salerno), Campanië, Italie | appartement voor 5 personen

Plaats
Campanië (San Cipriano Picentino (Salerno)), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Cipriano Picentino (Salerno), Campanië, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraaie appartementen voor 5 personen te huur op steenworp afstand van Napoli en de prachtige Amalfi kust.

Deze Villa Rizzo Hotel Resort and Spa Salerno Campanie appartementen beschikken over een huislijke familiaire sfeer. Dit wordt veroorzaakt door de comfortabele woonkamer, compleet met open haard. Het appartement beschikt over 2 in oude stijl opgetrokken slaapkamers met elk twee 1-pers. bedden. Hier kan nog een 5e slaapplaats bij gecreëerd worden. Vanuit de slaapkamers heeft een mooi uitzicht over het terrein. Verder treft u een goed uitgeruste keuken aan en een badkamer met bad. De ideale basis voor een prima, rustgevende vakantie.

Villa Rizzo Hotel Resort and Spa is gelegen in een prachtig deel van Campania, genesteld in een 12 ha. grote tuin met hazelnoot-, olijven-, sinaasappels- en lotusbomen.

Als gast van deze Villa Rizzo Hotel Resort and Spa Salerno Campanie Appartementen zult u vanaf het 1e moment dat u het terrein betreedt de rustige vredige omgeving ervaren. Het park ligt in de nabije omgeving van Paestum, Velia, de Cilento, Pompei, Vesuvius, de prachtige kust van Amalfi, het eiland Capri, Ischia, Salerno and natuurlijk Napels. Kortom te veel om op te noemen.

Niet alleen op het park maar ook in de naaste omgeving is veel te ondernemen. U kunt prachtige wandelingen maken, mountainbike tochten maken, paardrijden, of gewoon lekker ontspannen bij het zwembad met een heerlijk glas wijn.

Villa Rizzo Hotel Resort en Spa is de ideale accommodatie als u historie en archeologie wilt combineren met het genieten van de prachtige natuur.
Wij heten u daarom van harte welkom in de prachtige regio Campanie in Zuid Italie !

Ga terug naar overzicht