Vakantiewoningen huren in Ptuj, Noordoost Slovenië, Slovenie | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Noordoost Slovenië (Ptuj), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Ptuj, Noordoost Slovenië, Slovenie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Bij prachtig Thermal Park met diverse zwembaden, glijbanen en sauna's gelegen mobilhomes voor 4 personen te huur op Sava Camping Terme Ptuj in Noordoost Slovenie. Camping met zwembad.

Het huren van deze Sava Camping Terme Ptuj Noordoost Slovenie Mobilhomes is de ideale oplossing voor een gast die een volledig uitgeruste accommodatie zoekt tegen een aangename prijs.

De Sava Camping Terme Ptuj Noordoost Slovenie Mobilhomes beschikken over een woonkamer met tv en airco, een volledig uitgeruste keuken, 1 slaapkamer met een 2-pers. bed, 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden, badkamer met douche en toilet en een terras met tuinmeubilair.

De gasten van de Sava Camping Terme Ptuj Noordoost Slovenie Mobilhomes kunnen gratis gebruik maken van het Thermal Park met diverse zwembaden, glijbanen en sauna's. In de prijs is tevens WIFI, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen. Korting vanaf 3 nachten.

Naast deze Sava Camping Terme Ptuj Noordoost Slovenie Mobilhomes beschikken wij tevens over bungalows, appartementen en over kamers in ons Grand Hotel Primus. Een belevenis is ook een overnachting in een groot wijnvat ! Kijk even op de site van de camping voor informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Wij nodigen u van harte uit in een van thermaalbaden van Ptuj. Een indoor- en outdoorzwemparadijs met diverse glijbanen, sauna's maar ook een tenniscomplex met 8 tennisbanen.
Minigolf, volleybal, golf, waterpolo, (hete lucht) ballonnen, u vindt het allemaal op Sava Camping Terme Ptuj.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op ons prachtige park in Ptuj in Noordoost Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht