Vakantiewoningen huren in Presa S. Stino di Livenza, Caorle, Veneto, Italie | kamers voor 3 personen

Plaats
Veneto (Presa S. Stino di Livenza, Caorle), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Presa S. Stino di Livenza, Caorle, Veneto, Italie
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Typisch Veneziaanse B & B kamers op Country House voor 3 personen te huur op slechts 8km. van badplaats Caorle. Authentiek pand met restaurant en o.a. ATB/Mountainbike parcours en vismogelijkheden.

Deze Sportyland Country House Caorle kamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen. In totaal beschikt het Country House over 8 kamers met een totale capaciteit van 20 personen. Bent u met meer personen, neemt u dan even contact met ons op.

De oorspronkelijke boerderij van Sportyland Country House Caorle, Ca'Alleata, dateert uit de 19e eeuw. Het schitterende pand ligt midden in de landerijen rond San Stino op ca. 8 km. gelegen voor het pittoreske stadje Caorle met diverse stranden en eetgelegenheden.

Maar u hoeft het terrein niet te verlaten: Country House beschikt ook over een uitstekend restaurant geheel opgetrokken in de typische Veneziaanse stijl.

Het restaurant is zowel geopend tijdens lunch en diner, biedt verschillende menu's met regionale gerechten en een prima wijnkaart. In de winter zit u bij de open haard, in de zomer buiten onder de bomen. Op het terrein van Sportyland vindt u verder Therme bronnen en een klein zwembad met ligstoelen.

Sportyland Country House Caorle staat internationaal bekend om haar vele ATB/Mountainbike evenementen, maar ook vanwege de vele vismogelijkheden. Kijk op onze site voor de verschillende mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze B & B kamers in dit prachtige pand even buiten Caorle in de regio Veneto op nog geen uur rijden van Venetie in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht